Natuurlijke gezichtsverzorging voor een stralende huid

Flow Cosmetics

Stralen van binnenuit

Bij Flow Cosmetics vinden we dat we verantwoordelijkheid hebben naar de planeet, naar onze klanten en naar onszelf. Onze waarden zijn gebaseerd op holistische en effectieve schoonheid, duurzaamheid en het behouden van de schoonheid van de natuur.
Al onze producten zijn gemaakt vanuit een positieve energie. We willen jou helpen om je sterk en krachtig te voelen. Flow producten bevatten hoge kwaliteit essentiële oliën en kristallen om je hierbij te kunnen helpen. We willen nét iets meer doen dan de beste cosmetische producten maken. Je voelt het therapeutische effect in je lichaam en geest.
Deze waarden zijn belangrijk voor ons. Hiermee maken wij cosmeticaproducten die die altijd Natuurlijk, Effectief en Eerlijk zijn.

Benieuwd naar het aanbod, kijk dan op de website:
Flow cosmetics-producten zijn verkrijgbaar vanaf € 13,50.
Gratis verzending vanaf € 50,-.

Fairtrade

Wij staan voor een gezonde productieketen waarbij er een eerlijk salaris wordt betaald aan de mensen die het in het buitenland maken. Daarnaast wordt er gezorgd voor gezonde werkomstandigheden.

Natuurlijk

Wij staan voor het werken met producten die de natuur zelf produceerd. Zo hoeven er geen schadelijke stoffen toegevoegd te worden.

Always Natural, Effective, Honest

Onze belangrijkste actieve ingrediënten zijn uit Finland afkomstige wilde bessen en kruiden. Deze zijn rijk aan vitaminen, antioxidanten en ronduit robuuste Scandinavische energie. Deze unieke noordelijke energie vind je terug in onze producten die voor je zorgen op alle niveaus: huid, geest en holistische welzijn. Net als de natuur.

Onze planten hebben een hoog gehalte aan beschermende voedingsstoffen die de planten tijdens de korte Finse zomer opslaan. Tijdens de zomer schijnt de zon dag en nacht. Dit hebben de planten nodig om de koude gure winters te kunnen doorstaan. Tijdens de winter verdwijnen de planten immers onder een dikke laag sneeuw en ijs. Het duurt dan maanden voordat de planten de zon weer terugzien. De intensieve zomers zorgen voor een overvloed aan vitamines, antioxidanten en natuurlijke bewaarstoffen in de planten.

Recyclebaar

Bij het kiezen van onze verpakkingen houden wij er rekening mee dat ze uiteindelijk gerecycled moeten worden. We gebruiken materialen die daarvoor makkelijk geschikt zijn, zoals FSC-gecertificeerd karton en recyclebaar glas. Voor sommige producten hebben we gekozen voor plastic, omdat er voor cosmetische pompen en pipetten momenteel nog geen plasticvrije opties zijn. Als we voor plastic kiezen is dit altijd pure plastic, die geschikt is voor recycling en hergebruik. Ons plastic is altijd 100% BPA-vrij. Recyclebare cosmetica verpakkingen, wordt niet gerecycled zonder jou. Recycling mogelijkheden bieden geweldige kansen om onze consumptie te verduurzamen. Maar er is geen recycling zonder een recycler, Alleen gescheiden verpakkingen kunnen hergebruikt worden.

Benieuwd naar het aanbod en de prijzen, kijk dan op de website: https://www.flow-cosmetics.nl

Code inwisselen
voor een merk?
Dat kan!

Heb je nog geen
voucher?
Bestel nu!