mockup

scroll voor meer info

Always Natural. Always Effective. Always Honest - Just the way your beauty routine should be

Always Natural. Always Effective. Always Honest - Just the way your beauty routine should be

Bij Flow Cosmetics vinden we dat we verantwoordelijkheid hebben - naar de planeet, naar onze klanten en naar onszelf. Onze waarden zijn gebaseerd op holistische en effectieve schoonheid, duurzaamheid en het behouden van de schoonheid van de natuur.

Fairtrade

Fairtrade

Wij staan voor een gezonde productieketen waarbij er een eerlijk salaris wordt betaald aan de mensen die het in het buitenland maken. Daarnaast wordt er gezorgd voor gezonde werkomstandigheden. 

Natuurlijk

Natuurlijk

Wij staan voor het werken met producten die de natuur zelf produceerd. Zo hoeven er geen schadelijke stoffen toegevoegd te worden. 

Onze belangrijkste ingrediënten

Onze belangrijkste ingrediënten

Onze belangrijkste actieve ingrediënten zijn uit Finland afkomstige wilde bessen en kruiden. Deze zijn rijk aan vitaminen, antioxidanten en ronduit robuuste Scandinavische energie. Deze unieke noordelijke energie vind je terug in onze producten die voor je zorgen op alle niveaus: huid, geest en holistische welzijn - net als de natuur.

Wat is blue beauty?

Wat is blue beauty?

Van groene beauty (green beauty) weten we inmiddels dat deze producten zorg dragen voor het milieu. Daarbij wordt vaak een belangrijk probleem over het hoofd gezien; namelijk de toekomst van onze oceanen.

Benieuwd naar het aanbod en de prijzen, kijk dan op de website: https://www.flow-cosmetics.nl

Code inwisselen

Code inwisselen voor een merk? Dat kan!

Voucher bestellen

Heb je nog geen voucher? Bestel nu!