Creëer een mooiere wereld. Zij betere omstandigheden, Jij een prachtig huis.

Yoshiko.

mockup

scroll voor meer info

Creëer een mooiere wereld. Zij betere omstandigheden, Jij een prachtig huis.

Creëer een mooiere wereld. Zij betere omstandigheden, Jij een prachtig huis.

We reizen de hele wereld over. Thuis keren we terug naar basis. Collectief ontstaat er een vernieuwd bewustzijn. Geen gegraai meer, maar een wereldwijde opmars van mensen die elkaar willen helpen om er niet alleen zelf beter van te worden, maar ook anderen te laten delen in succes. Deze trend vind je terug in ons merk.

Yoshiko staat voor kwaliteit van leven, van minder stress naar meer innerlijke rust. Daar sluit onze collectie naadloos op aan. Home ware met net dat vleugje extra luxe waardoor je geïnspireerd raakt in je eigen huis.

Fairtrade

Fairtrade

Wij staan voor een gezonde productieketen waarbij er een eerlijk salaris wordt betaald aan de mensen die het in het buitenland maken. Daarnaast wordt er gezorgd voor gezonde werkomstandigheden. 

Gerecycled

Gerecycled

Wij staan voor het produceren van producten welke gemaakt worden van materialen die anders als afval zouden worden beschouwd.

Natuurlijk

Natuurlijk

Wij staan voor het werken met producten die de natuur zelf produceerd. Zo hoeven er geen schadelijke stoffen toegevoegd te worden. 

Mooie spullen voor thuis, dat is waar wij het voor doen

Mooie spullen voor thuis, dat is waar wij het voor doen

Thuis waarborgt de essentie van het leven. Je kunt er ontspannen, je zintuigen kalmeren. Relax mode ‘on’. Mooie spullen voor thuis dat is waar wij het voor doen. Zodat jij je kunt omringen met home ware die lekker voelt, goed ruikt en er trendy uitziet. Thuis is veilig, thuis ruikt lekker, thuis voelt fijn. Thuis omring je je met accessoires waar je hart bij ligt.

En dat is Yoshiko, een home ware merk met een vleugje spiritualiteit, met diepgang en passie, maatschappelijk bewustzijn en gevoel voor design. Omdat we graag ons steentje willen bijdragen aan een mooiere wereld.

Over Yoshiko Lisa van Roode

Over Yoshiko Lisa van Roode

Lisa van Roode is de oprichtster van Yoshiko. Zij werkt al jarenlang in de mode, waar ze voor bekende winkelketens grote volumes T-shirts, spijkerbroeken en andere kledingstukken produceert in het buitenland. Onderweg kwam ze veel wantoestanden tegen in fabrieken en ateliers. Het gevoel van onrecht bleef aan haar knagen als ze door de straten van Dhaka reed langs krotten- en sloppenwijken waar zwerfkinderen op zoek zijn naar een beter bestaan.

Met de oprichting van haar eigen home ware label Yoshiko besloot Lisa wat terug te doen voor de inwoners in Bangladesh. Yoshiko staat voor accessoires in huis, gemaakt van natuurlijke materialen als zeegras, waar er daar enorm veel van is, zodat de lokale bevolking op een eerlijke manier iets kan verdienen. Voor Yoshiko wordt zeegras bijvoorbeeld bewerkt en gevlochten tot de mooiste manden waar wij hier onze planten inzetten of de was ingooien.

Hoe komt een nuchtere Hollandse zakenvrouw als Lisa van de Bollenstreek terecht in Azië? Na de kunstacademie vloog ze jarenlang in opdracht van Nederlandse merken en winkelketens, als styliste en later als inkoper, heen en weer tussen Schiphol en Azië. Tot ze in 2006 werd gevraagd om op een sourcing kantoor in Shanghai te komen werken. Yes, China, here I come!

Benieuwd naar het aanbod en de prijzen, kijk dan op de website: https://www.yoshikohome.com

Code inwisselen

Code inwisselen voor een merk? Dat kan!

Voucher bestellen

Heb je nog geen voucher? Bestel nu!