Clean yourself & nature

Loofy's

Zo kan je de wereld veranderen!

Met de mooiste zepen en zachtste shampoos zorgt Loofy’s voor een schonere wereld. Want onze zepen zijn niet alleen goed voor jezelf, maar ook voor de natuur. De hele collectie van Loofy’s is plasticvrij, niet alleen vrij van microplastics, maar ook vrij van plastic verpakkingen. Loofy’s gaat voor een wereld waarin iedereen schoner doucht. Dat is niet alleen goed voor jou, maar voor iedereen.

Benieuwd naar het aanbod, kijk dan op de website: www.loofys.nl
Loofy's producten zijn verkrijgbaar vanaf € 1,95.

Fairtrade

Wij staan voor een gezonde productieketen waarbij er een eerlijk salaris wordt betaald aan de mensen die het in het buitenland maken. Daarnaast wordt er gezorgd voor gezonde werkomstandigheden.

Natuurlijk

Wij staan voor het werken met producten die de natuur zelf produceerd. Zo hoeven er geen schadelijke stoffen toegevoegd te worden.

Laten we badgeheimen delen!

Loofy’s is een Nederlands merk dat andere merken inspireert hetzelfde te doen. Wij zetten concrete stappen om producten die je dagelijks in de badkamer gebruikt, plasticvrij te ontwikkelen en te verkopen. Alleen op die manier kunnen we versneld van al het overbodige plastic af. Door kritisch te kijken naar huidige processen & verpakkingen leren we van bestaande fouten en kunnen we elkaar inspireren het anders te doen. Al onze verpakkingen zijn 100% plasticvrij. Zo zijn de zakjes van onze tandenborstels in elkaar gestikt met naald en draad en zitten al onze zepen in recyclebare aluminium blikjes of papier.

Alle producten zijn van de hoogste kwaliteit

Alle producten van Loofy’s hebben de hoogste kwaliteit met verantwoorde ingrediënten. De producten worden op een duurzame- en ethisch verantwoorde manier gemaakt, voor mens en natuur. Al onze producten zijn vegan.

Benieuwd naar het aanbod en de prijzen, kijk dan op de website: https://www.loofys.nl

Code inwisselen
voor een merk?
Dat kan!

Heb je nog geen
voucher?
Bestel nu!