Alle duurzame merken
op een rijtje

Met een Gift for Good card maak je kennis met een breed aanbod aan Nederlandse duurzame en sociale merken. Alle producten zijn gemaakt van gerecyclede, biologisch of natuurlijk materialen en ze zijn allemaal fairtrade of in een sociale werkplaats geproduceerd. Je zult versteld staan van het mooie en grote aanbod aan veelzijdige duurzame geschenken. Van bloemzaden t/m dekbedden, van borrelplanken t/m tassen.
Je kunt met deze duurame giftcard iedereen blij maken. 

Duurzame categorie├źn

Circulair

Wij staan voor het produceren van producten die worden gemaakt van producten van afvalstromen. Deze worden opnieuw gebruikt om nieuwe producten van te maken. Het product kan als het zelf "afval" wordt weer gebruikt worden als grondstof voor een nieuw product. Er wordt dus niets genomen en niets achtergelaten.

Fairtrade

Wij staan voor een gezonde productieketen waarbij er een eerlijk salaris wordt betaald aan de mensen die het in het buitenland maken. Daarnaast wordt er gezorgd voor gezonde werkomstandigheden.

Gerecycled

Wij staan voor het produceren van producten welke gemaakt worden van materialen die anders als afval zouden worden beschouwd.

Sociaal geproduceerd

Wij staan voor het produceren van producten in Nederland die worden gemaakt in kleine werkplaatsen die werkplekken biedt aan mensen die geen werk vinden in een regulier bedrijf, zoals langdurig werklozen en mensen met een verstandelijke, lichamelijke, psychische of andere beperking.

100% Dutch made

Wij staan voor het produceren van producten in Nederland. Dit zorgt voor een lage CO2 uitstoot en meer werkgelegenheid.

Natuurlijk

Wij staan voor het werken met producten die de natuur zelf produceerd. Zo hoeven er geen schadelijke stoffen toegevoegd te worden.