Natuurlijke verzorgingsproducten voor baby's

Petit&Jolie.

mockup

scroll voor meer info

Wat puur is wil je puur houden

Wat puur is wil je puur houden

Petit&Jolie verzorgt jouw kleintje van top tot teen!
Onze verzorgingsproducten zijn van 100% natuurlijke oorsprong, gemaakt met liefde voor de huid en de natuur.

Natuurlijk

Natuurlijk

Wij staan voor het werken met producten die de natuur zelf produceerd. Zo hoeven er geen schadelijke stoffen toegevoegd te worden. 

De filosofie van Petit&Jolie

De filosofie van Petit&Jolie

Petit&Jolie is opgericht in 2012 door Esther Keddeman. Haar eigen zwangerschappen en de geboorte van haar kinderen hebben gezorgd voor het ontstaan van Petit&Jolie.

De filosofie van Petit&Jolie is ‘wat puur is wil je puur houden’. Dit is dan ook de belangrijkste waarde in de productie bij Petit&Jolie. Bij een bijzonder moment, zoals je kindje in bad doen, wil Petit&Jolie dat je je kindje dan kan verzorgen met pure natuurlijke producten. Ze willen dat je in staat bent om te genieten van het mooie van de natuur, in plaats van je zorgen te maken over eventuele schadelijke stoffen voor je kindje. Het kenmerk van Petit&Jolie is de combinatie van de natuurlijke ingrediënten. Aan de ene kant is deze combinatie zeer mild voor de babyhuid en aan de andere kant reinigt en verzorgt het de huid grondig.

Biologische verzorgingsproducten
Petit&Jolie wil niet alleen het beste voor je kindje maar ook voor de natuur. Dit is ook een waarde die centraal staat tijdens de ontwikkeling van haar producten. De producten van Petit&Jolie worden gemaakt van natuurlijke en biologische ingrediënten, die indien mogelijk afkomstig zijn van biologische landbouw. De producten van Petit&Jolie bevatten 0% parabenen, 0% zeep en 0% synthetische conserveermiddelen en kleurstoffen. Hierdoor zijn alle producten veilig voor je kindje, en goed voor de aarde. De verzorgingsproducten zijn door BDIH of IONC gecertificeerd.

Het nut van babyshampoo

Het nut van babyshampoo

Het nut van baby shampoo Water is het beste middel om het haar en het lijfje van je baby schoon te maken. Dus waarom zou je een baby shampoo gebruiken? Dat is een goede vraag. De functie van een shampoo is om te reinigen en te ontvetten, shampoo verwijdert vuil en natuurlijke haarvetten (talg) uit…

Benieuwd naar het aanbod en de prijzen, kijk dan op de website: https://petitetjolie.nl/

Code inwisselen

Code inwisselen voor een merk? Dat kan!

Voucher bestellen

Heb je nog geen voucher? Bestel nu!