Natuurlijke verzorgingsproducten

Petit&Jolie

Wil je puur houden

Wat is er fijner om de dag ontspannen af te sluiten met een bad of massage? Even alle indrukken van de dag van je af laten glijden. Zalig! Petit&Jolie heeft speciaal voor de allerkleinste hele fijne verzorgingsproducten ontwikkeld. Om te wassen, te badderen en te ontspannen. Gemaakt van de mooiste natuurlijke ingedienten. Met liefde voor de huid en moeder natuur.

Benieuwd naar het aanbod, kijk dan op de website: www.petitetjolie.nl
Petit&Jolie producten zijn verkrijgbaar vanaf € 3,09.
Gratis verzending vanaf € 50,-.

Natuurlijk

Wij staan voor het werken met producten die de natuur zelf produceerd. Zo hoeven er geen schadelijke stoffen toegevoegd te worden.

De filosofie van Petit&Jolie

Petit&Jolie is opgericht in 2012 door Esther Keddeman. Haar eigen zwangerschappen en de geboorte van haar kinderen hebben gezorgd voor het ontstaan van Petit&Jolie.

De filosofie van Petit&Jolie is ‘wat puur is wil je puur houden’. Dit is dan ook de belangrijkste waarde in de productie bij Petit&Jolie. Bij een bijzonder moment, zoals je kindje in bad doen, wil Petit&Jolie dat je je kindje dan kan verzorgen met pure natuurlijke producten. Ze willen dat je in staat bent om te genieten van het mooie van de natuur, in plaats van je zorgen te maken over eventuele schadelijke stoffen voor je kindje. Het kenmerk van Petit&Jolie is de combinatie van de natuurlijke ingrediënten. Aan de ene kant is deze combinatie zeer mild voor de babyhuid en aan de andere kant reinigt en verzorgt het de huid grondig.

En voor de natuur

Petit&Jolie wil niet alleen het beste voor je kindje maar ook voor de natuur. Dit is ook een waarde die centraal staat tijdens de ontwikkeling van haar producten. De producten van Petit&Jolie worden gemaakt van natuurlijke en biologische ingrediënten, die indien mogelijk afkomstig zijn van biologische landbouw. De producten van Petit&Jolie bevatten 0% parabenen, 0% zeep en 0% synthetische conserveermiddelen en kleurstoffen. Hierdoor zijn alle producten veilig voor je kindje, en goed voor de aarde. De verzorgingsproducten zijn door BDIH of IONC gecertificeerd.

Benieuwd naar het aanbod en de prijzen, kijk dan op de website: https://petitetjolie.nl/

Code inwisselen
voor een merk?
Dat kan!

Heb je nog geen
voucher?
Bestel nu!