Do-it-yourself food, drinks en home spa producten

Pineut

Is een kans voor een ander

Hoe meer geluksmomentjes we creëren voor jou aan tafel, hoe meer kansen er ontstaan voor een ander. Zo kan iedereen lekker meedoen en maken we er samen wat moois van!
We hopen met onze do it yourself producten de liefde voor mooie ingrediënten en verrassende combinaties aan te wakkeren en je te inspireren tot meer lekkers zelf te maken. Bij Pineut weten we namelijk één ding heel zeker: een beetje liefde en aandacht, smaakt altijd naar meer.

Benieuwd naar het aanbod, kijk dan op de website: www.pineut.nl
Pineut producten zijn verkrijgbaar vanaf € 3.99.
Gratis verzending vanaf € 25.-.

Sociaal geproduceerd

Wij staan voor het produceren van producten in Nederland die worden gemaakt in kleine werkplaatsen die werkplekken biedt aan mensen die geen werk vinden in een regulier bedrijf, zoals langdurig werklozen en mensen met een verstandelijke, lichamelijke, psychische of andere beperking.

100% Dutch made

Wij staan voor het produceren van producten in Nederland. Dit zorgt voor een lage CO2 uitstoot en meer werkgelegenheid.

Natuurlijk

Wij staan voor het werken met producten die de natuur zelf produceerd. Zo hoeven er geen schadelijke stoffen toegevoegd te worden.

Met een missie

Bij Pineut vinden we dat iedereen lekker mee moet kunnen doen. Iedereen heeft namelijk een bepaald talent, groot of klein, en moet de kans krijgen om dat talent in te kunnen zetten. Zo worden genietmomentjes voor jou ook ineens directe kansen voor een ander. Lekker he? Laten we er samen wat moois van maken.

Onze producten zien we als middel om een positieve bijdrage te leveren aan een betere wereld met gelijke kansen. Dit doen we middels duurzame inkoop van onze ingrediënten, een jaarlijkse donatie van 20% van de winst en middels het Pineut Productiehuis. Een sociale werkomgeving waar we momenteel 50 arbeidsplaatsen bieden voor mensen die binnen de reguliere arbeidsmarkt (nog) geen plek vinden.

High Five label

Bij Pineut vinden we dat iedereen die mogelijkheid moet hebben.​ Precies om die reden hebben we ons high five label in het leven geroepen. Alle Pineut producten bieden namelijk directe kansen voor mensen die aansluiting missen of simpelweg even achterop zijn geraakt.

Een High five product staat voor:
  1. Gelijke kansen  Geeft mensen die aansluiting missen een directe kans om mee te doen
  2. Plezier en ontwikkeling  Staat garant voor een goede dosis werkplezier en talent ontwikkeling
  3. Sociaal genieten  Helpt jou sociaal genieten. 1% van de omzet doneren we aan een goed doel

Benieuwd naar het aanbod en de prijzen, kijk dan op de website: https://www.pineut.nl

Code inwisselen
voor een merk?
Dat kan!

Heb je nog geen
voucher?
Bestel nu!