Unieke cadeautjes met een verhaal

Tinkle Alarm.

mockup

scroll voor meer info

Als je dingen blijft doen zoals je het altijd deed, krijg je wat je al had…

Als je dingen blijft doen zoals je het altijd deed, krijg je wat je al had…

Succesvol zijn betekent voor ons: met jouw unieke talent bijdragen aan het grotere geheel.
Daar komen we ons bed voor uit. Iedere dag maken mensen unieke cadeaus in een bijzondere omgeving. Ze komen bij ons omdat ze een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Dat krijgen ze. Zo ontdekken ze weer hoe waardevol ze zijn. Hier geloven we in: mensen ondersteunen om hun eigen kracht weer te ontdekken.

Gerecycled

Gerecycled

Wij staan voor het produceren van producten welke gemaakt worden van materialen die anders als afval zouden worden beschouwd.

Sociaal geproduceerd

Sociaal geproduceerd

Wij staan voor het produceren van producten in Nederland die worden gemaakt in kleine werkplaatsen die werkplekken biedt aan mensen die geen werk vinden in een regulier bedrijf, zoals langdurig werklozen en mensen met een verstandelijke, lichamelijke, psychische of andere beperking.

100% Dutch made

100% Dutch made

Wij staan voor het produceren van producten in Nederland. Dit zorgt voor een lage CO2 uitstoot en meer werkgelegenheid.

Wat maken we?

Wat maken we?

Duurzame, unieke cadeaus, voor elke portemonnee. Dit laatste is ook heel letterlijk: ooit begonnen we met de gepatenteerde Tinkle Alarm, een simpel en effectief middel voor aan de portemonnee tegen zakkenrollen. We zijn uitgegroeid tot een bloeiend bedrijf en maken ons op voor de volgende stappen. Jonge ondernemers die een sociaal en duurzaam bedrijf willen opzetten, gaan we een kans bieden om hun droom te verwezenlijken. Wordt vervolgd…

Het verhaal achter onze sociale onderneming

Het verhaal achter onze sociale onderneming

Als je een cadeau uitzoekt op onze website ondersteun je niet alleen ons financieel, maar nog veel belangrijker, je helpt mensen hun eigenwaarde weer te vinden. Ieder cadeau is uniek, duurzaam en met de hand gemaakt.

Benieuwd naar het aanbod en de prijzen, kijk dan op de website: https://www.tinklealarm.nl

Code inwisselen

Code inwisselen voor een merk? Dat kan!

Voucher bestellen

Heb je nog geen voucher? Bestel nu!