Unieke cadeautjes met een verhaal

Tinkle Alarm

Krijg je wat je al had…

Bij Tinkle Alarm verkopen we dé Tinkle Alarm anti-diefstalbelletjes, sieraden van ons eigen merk Raze, cadeaus en souvenirs.
Succesvol zijn betekent voor ons: met jouw unieke talent bijdragen aan het grotere geheel.
Daar komen we ons bed voor uit. Iedere dag maken mensen unieke cadeaus in een bijzondere omgeving. Ze komen bij ons omdat ze een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Dat krijgen ze. Zo ontdekken ze weer hoe waardevol ze zijn. Hier geloven we in: mensen ondersteunen om hun eigen kracht weer te ontdekken.

Benieuwd naar het aanbod, kijk dan op de website: www.tinklealarm.nl
Tinkle Alarm-producten zijn verkrijgbaar vanaf € 4,95.

Gerecycled

Wij staan voor het produceren van producten welke gemaakt worden van materialen die anders als afval zouden worden beschouwd.

Sociaal geproduceerd

Wij staan voor het produceren van producten in Nederland die worden gemaakt in kleine werkplaatsen die werkplekken biedt aan mensen die geen werk vinden in een regulier bedrijf, zoals langdurig werklozen en mensen met een verstandelijke, lichamelijke, psychische of andere beperking.

100% Dutch made

Wij staan voor het produceren van producten in Nederland. Dit zorgt voor een lage CO2 uitstoot en meer werkgelegenheid.

voor elke portemonnee

Ooit begonnen we met de gepatenteerde Tinkle Alarm, een simpel en effectief middel voor aan de portemonnee tegen zakkenrollen. We zijn uitgegroeid tot een bloeiend bedrijf en maken ons op voor de volgende stappen. Jonge ondernemers die een sociaal en duurzaam bedrijf willen opzetten, gaan we een kans bieden om hun droom te verwezenlijken.

met liefde en zorg ontworpen

In onze Apeldoornse sociale onderneming hebben we geen mensen nodig om producten te maken. Wij creëren unieke producten om zoveel mogelijk mensen een werkplek te geven. In ons bedrijf kan iedereen haar talenten inzetten, ongeacht onderwijsniveau of werkervaring.

Benieuwd naar het aanbod en de prijzen, kijk dan op de website: https://www.tinklealarm.nl

Code inwisselen
voor een merk?
Dat kan!

Heb je nog geen
voucher?
Bestel nu!