Duurzaam & verantwoord

Yumeko

de wereld kunnen veranderen

Want in essentie begint alles met een droom. Wij dromen van een wereld waarin iedereen beter slaapt. Want de wereld moet veranderen en verduurzamen. Dat doen wij door de wereld van het slapen en de wereld van de slapers te verbeteren. Change the world sleeping – noemen we dat.

Beter slapen geeft tevens ruimte aan mooie dromen – en de energie om ze vervolgens te verwezenlijken. Bij Yumeko doen we er alles aan om mensen heerlijk te laten slapen én te laten ontwaken. Met het zachtste beddengoed en badgoed gemaakt van de mooiste materialen en met de hoogst mogelijke aandacht voor milieu, mens en dier.

Benieuwd naar het aanbod, kijk dan op de website: www.yumeko.nl
Yumeko-producten zijn verkrijgbaar vanaf € 19,95.
Gratis verzending vanaf € 30,-.

Circulair

Wij staan voor het produceren van producten die worden gemaakt van producten van afvalstromen. Deze worden opnieuw gebruikt om nieuwe producten van te maken. Het product kan als het zelf "afval" wordt weer gebruikt worden als grondstof voor een nieuw product. Er wordt dus niets genomen en niets achtergelaten.

Fairtrade

Wij staan voor een gezonde productieketen waarbij er een eerlijk salaris wordt betaald aan de mensen die het in het buitenland maken. Daarnaast wordt er gezorgd voor gezonde werkomstandigheden.

Gerecycled

Wij staan voor het produceren van producten welke gemaakt worden van materialen die anders als afval zouden worden beschouwd.

Natuurlijk

Wij staan voor het werken met producten die de natuur zelf produceerd. Zo hoeven er geen schadelijke stoffen toegevoegd te worden.

Something better.

Yumeko maakt duurzaam beddengoed en badgoed van de hoogste kwaliteit voor iedereen die het leven wat mooier en comfortabeler wil maken – en de wereld wat schoner en eerlijker. Want dat is hard nodig!
Wist u bijvoorbeeld dat minder dan 1% van het katoen in de wereld biologisch is? En dat voor elke kilo niet-biologisch katoen 1 kilo gif nodig is? Dat minder dan 0.1% van het katoen in de wereld Fairtrade is? En dat er tientallen miljoenen kinderen werken in de productie van katoen?
Nee? Word wakker!
Yumeko bewijst dat het anders kan! Door onze producten te produceren in transparante, ethische ketens die bijdragen aan een positieve verandering voor milieu, mens en dier.

Kan altijd beter

Ons prachtige assortiment aan bedlinnen, dekbedden, kussens en matrassen wordt allemaal gemaakt op de meest duurzame en ethisch verantwoorde manier. We kiezen met zorg onze productieketens uit. We selecteren alleen natuurlijke materialen van de hoogste kwaliteit en werken uitsluitend met vakmensen. Dat geldt natuurlijk ook voor ons badgoed.

Onze collecties zijn duurzaam, we doen niet aan fast fashion en kijken ook zo naar uitbreidingen van ons assortiment. We zoeken voortdurend naar nieuwe stoffen en wevingen, naar recycling en hergebruik, om een nog duurzamere keuze mogelijk te maken. En natuurlijk altijd even heerlijk zacht, zoals u van ons gewend bent.

Benieuwd naar het aanbod en de prijzen, kijk dan op de website: https://www.yumeko.nl

Code inwisselen
voor een merk?
Dat kan!

Heb je nog geen
voucher?
Bestel nu!