Snij- en serveerplanken

ATMK.

mockup

scroll voor meer info

Ambachtelijk, duurzaam en uniek!

Ambachtelijk, duurzaam en uniek!

Met liefde voor de wereld

Ambachtelijk, duurzaam en uniek! Dat zijn de sfeervolle Finest snij- en serveerplanken. Gemaakt van zaagafval en dunne laagjes gerecycled papier, dat is pas echt tof! Vele laagjes papier en houtvezels worden onder hoge druk stevig op elkaar geperst met hars. Zo ontstaat een duurzame, robuuste en slijtvaste plank die ook nog eens in de vaatwasmachine kan. Voor onze Finest planken hoeven dus geen bomen gekapt te worden in een productiebos. Zo wordt het milieu minder belast en proberen we ons steentje bij te dragen aan de circulaire economie. Daar wordt Moeder Aarde echt blij van.

Gerecycled

Gerecycled

Wij staan voor het produceren van producten welke gemaakt worden van materialen die anders als afval zouden worden beschouwd.

100% Dutch made

100% Dutch made

Wij staan voor het produceren van producten in Nederland. Dit zorgt voor een lage CO2 uitstoot en meer werkgelegenheid.

Natuurlijk

Natuurlijk

Wij staan voor het werken met producten die de natuur zelf produceerd. Zo hoeven er geen schadelijke stoffen toegevoegd te worden. 

Alles voor op tafel

Alles voor op tafel

Aan Tafel Met Karin: want de drijvende kracht achter dit ambachtsbedrijf is Karin den Dulk. Een creatieve, ondernemende en gepassioneerde vrouw die zich uitstekend een weg weet te banen in de stoere wereld der houtbewerking. Karin is binnen het bedrijf betrokken bij alle facetten. Van het maken van nieuwe ontwerpen tot aan het snijden, laseren en frezen van het hout. Toch is ATMK inmiddels uitgegroeid tot een echt familiebedrijf, waarin ook haar man Michel en twee kinderen regelmatig werkzaam zijn. Eén ding staat vast: bij ATMK ligt de focus op vernieuwing, kwaliteit, duurzaamheid en het optimaliseren van de belevenis van de eindgebruiker.

ATMK staat voor méér

ATMK staat voor méér

Ambachtelijk: handgemaakte producten van hoge kwaliteit. Geen massaproductie, geen volledige automatisering. ATMK staat voor authentieke producten, met passie en plezier vervaardigd vanuit inspirerende en creatieve ideeën.

Transparant: een goede relatie met leveranciers en klanten is het uitgangspunt. Daarom geldt: afspraak is afspraak. ATMK geeft eerlijke adviezen en bouwt vertrouwen op bij uiteenlopende klanten, leveranciers en samenwerkingspartners.

Maatschappelijk betrokken: duurzaamheid speelt een grote rol; dit is terug te zien aan de producten, de productie én de locatie. Werk bieden aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, regionale betrokkenheid en inzetten op samenwerking heeft altijd de voorkeur.

Klantgericht: alleen met oprechte aandacht voor de klant kunnen gepersonaliseerde producten succesvol worden. Een deskundig advies, korte lijntjes, persoonlijk contact en snelle levertijden maken van ATMK een klant- en servicegericht bedrijf.

Benieuwd naar het aanbod en de prijzen, kijk dan op de website: https://www.atmk.nl/

Code inwisselen

Code inwisselen voor een merk? Dat kan!

Voucher bestellen

Heb je nog geen voucher? Bestel nu!