Snij- en serveerplanken

ATMK

Ambachtelijk, duurzaam en uniek!

Waarom beter dan houten snijplanken?
De sfeervolle Finest snij- en serveerplanken worden gemaakt van zaagafval en dunne laagjes gerecycled papier. Vele laagjes papier en houtvezels worden onder hoge druk stevig op elkaar geperst met hars. Zo ontstaat een duurzame, robuuste en slijtvaste plank die ook nog eens in de vaatwasmachine kan. Voor onze Finest planken hoeven dus geen bomen gekapt te worden in een productiebos, wat het hét alternatief maakt voor houten en bamboo serveerplanken. Zo wordt het milieu minder belast en proberen we ons steentje bij te dragen aan de circulaire economie. De beste snijplanken die je kan krijgen!

Benieuwd naar het aanbod, kijk dan op de website: www.atmk.nl
ATMK-producten zijn verkrijgbaar vanaf € 16.95.
Gratis verzending vanaf € 50.-.

Gerecycled

Wij staan voor het produceren van producten welke gemaakt worden van materialen die anders als afval zouden worden beschouwd.

100% Dutch made

Wij staan voor het produceren van producten in Nederland. Dit zorgt voor een lage CO2 uitstoot en meer werkgelegenheid.

Natuurlijk

Wij staan voor het werken met producten die de natuur zelf produceerd. Zo hoeven er geen schadelijke stoffen toegevoegd te worden.

De voordelen

Misschien wel het allergrootste voordeel: ze kunnen in de vaatwasser! Dit in tegenstelling tot houten planken. Een hygiënische en handige oplossing voor in de keuken en op tafel. De Finest-planken kunnen een temperatuur tot wel 176°C verdragen, zijn lief voor je messen en de waterdichte houtvezels maken een levenslange garantie mogelijk. Uiteraard is het product uitgebreid getest én gecertificeerd door het National Sanitation Foundation (NSF). Niet voor niets zijn de van papier gemaakte planken in de Verenigde Staten al een groot succes.

Alles voor op tafel

ATMK staat voor méér

Aan Tafel Met Karin: want de drijvende kracht achter dit ambachtsbedrijf is Karin den Dulk. Een creatieve, ondernemende en gepassioneerde vrouw die zich uitstekend een weg weet te banen in de stoere wereld houtvan de bewerking. Karin is binnen het bedrijf betrokken bij alle facetten. Van het maken van nieuwe ontwerpen tot aan het snijden, laseren en frezen van het hout. Toch is ATMK inmiddels uitgegroeid tot een echt familiebedrijf, waarin ook haar man Michel en twee kinderen regelmatig werkzaam zijn. Eén ding staat vast: bij ATMK ligt de focus op vernieuwing, kwaliteit, duurzaamheid en het optimaliseren van de belevenis van de eindgebruiker.


Ambachtelijk: handgemaakte producten van hoge kwaliteit. Geen massaproductie, geen volledige automatisering. ATMK staat voor authentieke producten, met passie en plezier vervaardigd vanuit inspirerende en creatieve ideeën.

Transparant: een goede relatie met leveranciers en klanten is het uitgangspunt. Daarom geldt: afspraak is afspraak. ATMK geeft eerlijke adviezen en bouwt vertrouwen op bij uiteenlopende klanten, leveranciers en samenwerkingspartners.

Maatschappelijk betrokken: duurzaamheid speelt een grote rol; dit is terug te zien aan de producten, de productie én de locatie. Werk bieden aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, regionale betrokkenheid en inzetten op samenwerking heeft altijd de voorkeur.

Klantgericht: alleen met oprechte aandacht voor de klant kunnen gepersonaliseerde producten succesvol worden. Een deskundig advies, korte lijntjes, persoonlijk contact en snelle levertijden maken van ATMK een klant- en servicegericht bedrijf.

Benieuwd naar het aanbod en de prijzen, kijk dan op de website: https://www.atmk.nl/

Code inwisselen
voor een merk?
Dat kan!

Heb je nog geen
voucher?
Bestel nu!