Een goed gegeven

Als je op zoek bent naar een cadeau dat verder gaat dan materiële waarde, kies dan voor onze duurzame Gift for Good cadeaubon! Het is niet alleen een cadeau, het is “altijd een goed gegeven”. Doe mee en geef met betekenis de leukste en meest duurzame giftcard van Nederland!

Gift for Good is een sociale onderneming en is lid van Social Enterprise NL. 

Duurzaam en eerlijk

Met een Gift for Good card kun je kiezen uit heel veel duurzame giftcards. Zo maak je kennis met veel Nederlandse, duurzame en sociale merken. Alle producten zijn gemaakt van gerecyclede, circulaire, biologische of natuurlijke materialen en allemaal fairtrade in het buitenland of in een sociale werkplaats in Nederland geproduceerd.

Maar we willen niet alleen geweldige leuke producten aanbieden, we willen ook de verhalen van de gepassioneerde leveranciers delen. Bij elke aankoop draag je niet alleen bij aan duurzaamheid, maar leer je ook de mensen kennen die deze prachtige producten mogelijk maken.

Wat deze giftcard nog aantrekkelijker maakt, is de flexibiliteit in bestedingsbedrag. Of je nu een klein gebaar wilt maken of een groter statement wilt neerzetten, onze giftcard kan vanaf 5 euro worden gebruikt. Dat betekent volledige vrijheid om duurzame keuzes te maken op onze webshop.

De kaart is zowel digitaal als fysiek beschikbaar. De dubbelzijdige kaart wordt gemaakt van afvalmateriaal door een sociale ondernemer, waardoor het niet alleen duurzaam is, maar ook bijdraagt aan lokale werkgelegenheid.

Een impressie van onze producten

Bamboovement
Be the natural you in a green world

Volledig klimaatneutraal aanbod – Oplossing voor ontbossing

Blossombs
Kleur je wereld!

Gemaakt in eigen land – 100% natuurlijke ingrediënten

Kaerel
Crap free

Vrij van parabenen - Natuurlijk

Blooms out of the box
Verfrissend groen, verassend anders dan bloemen

CO2-neutraal - Duurzaam én sociaal

Hoe werkt het?

Heb je een Gift for Good card ontvangen en wil je hem graag verzilveren? In onderstaande stappen leggen we je uit hoe je dat moet doen.

1. Check je saldo

2. Kies je giftcard naar keuze

3. Je ontvangt een digitale cadeauvoucher

4. Kies je cadeau

Wat draag jij bij?

Ons klimaat veranderd en dat merken we allemaal. Overstromingen, droogte, aardbevingen, bosbranden we horen het steeds vaker op het nieuws en het komt ook steeds dichterbij. We moeten wat doen om dit te stoppen! Met de Gift for Good card draag jij op een wel heel leuke manier bij om de wereld een beetje mooier te maken. Wissel je  Gift for Good card om voor een van de Nederlandse duurzame giftcards in ons assortiment. Bestel met je nieuw ontvangen giftcard een mooi product op hun website. Maak kennis met de unieke verhalen achter de producten. Of je nu een leuk, handig, stoer, uniek of mooi product kiest , het is altijd goed gegeven.

Ons verhaal

In 2021 zijn wij gestart met de Gift for Good card om heel Nederland te laten weten hoe leuk duurzaam is. Met deze keuze giftcard geven wij onze leveranciers een podium zodat ze kunnen vertellen over de duurzame producten die ze maken. Daar worden wij heel blij van. 
We zorgen ervoor dat de keuze in artikelen afwisselend genoeg is zodat je met de Gift for Good card altijd een super mooi cadeau kan bestellen!

Code inwisselen
voor een merk?
Dat kan!

Heb je nog geen
voucher?
Bestel nu!

Duurzaam en sociaal, dat vinden wij als bedrijf erg belangrijk! Daarom hebben wij de Gift for Good cards besteld. 
Het aanbod is gevarieerd; of je nou interesse hebt in eten & drinken, woonaccessoires of slapen, er valt altijd wat te kiezen. 
Met de Gift for Good card steunen wij via de ontvangers van de cards, Nederlandse duurzame en sociale merken. 

Claudia ten Kleij

Management Assistente

Een mooi duurzaam aanbod en goede en snelle service.

Conscious hotels

Superleuk die duurzame cadeaus. Het past helemaal bij onze uitstraling.

Ludens Kind & Co

Prachtige website met hele mooie duurzame spullen. Heel erg veel keus, voor ieder wat wils! En een hele fijne en snelle klantenservice. Echt top!

Latona trainingen

Referenties

Bekijk hier wat anderen vinden van de Gift for Good card.