Kleur je wereld met de bloembommetjes van Blossombs

Blossombs

Bee Happy

Vlinders, bijen en hommels hebben het zwaar door een tekort aan bloemen. Zo zijn de bloem "bommetjes"van Blossombs ontstaan. Kleurrrijk, verpakt als leuke cadeautjes. Blossombs worden op een duurzame manier in eigen land geproduceerd.

Benieuwd naar het aanbod, kijk dan op de website: www.Blossombs.nl
Blossombs-producten zijn verkrijgbaar vanaf € 4.50.
Gratis verzending vanaf € 25.-.

Sociaal geproduceerd

Wij staan voor het produceren van producten in Nederland die worden gemaakt in kleine werkplaatsen die werkplekken biedt aan mensen die geen werk vinden in een regulier bedrijf, zoals langdurig werklozen en mensen met een verstandelijke, lichamelijke, psychische of andere beperking.

100% Dutch made

Wij staan voor het produceren van producten in Nederland. Dit zorgt voor een lage CO2 uitstoot en meer werkgelegenheid.

Natuurlijk

Wij staan voor het werken met producten die de natuur zelf produceerd. Zo hoeven er geen schadelijke stoffen toegevoegd te worden.

Mooi voor de natuur

In onze missie om de wereld meer kleur te geven met bloemen en dus voedsel voor vlinders, bijen en hommels, zoeken wij altijd naar een combinatie van ‘mooi voor de mens én mooi voor de natuur’. 

Zo worden de Blossombs in Nederland gemaakt met 100% natuurlijke ingrediënten en biologische, wilde bloemzaden. Werken wij met sociale werkplaatsen en dagbestedingen en zijn al onze verpakkingen van duurzame en/of gerecyclede materialen.

Gooi de Blossombs overal

Gooi de Blossombs overal en geef kleur aan je eigen buurt: in je tuin, in een pot op je balkon, op een braakliggend stukje grond, kale berm of langs de sloot!
Het enige wat jij nog moet doen is wachten op een regenbui (of een gieter gebruiken) en de Blossombs doen de rest!

Benieuwd naar het aanbod en de prijzen, kijk dan op de website: https://www.blossombs.nl

Code inwisselen
voor een merk?
Dat kan!

Heb je nog geen
voucher?
Bestel nu!