De kleurrijke bloembolletjes van Blossombs zijn gemaakt in Nederland met biologische wilde bloemzaadjes en 100% natuurlijke ingrediënten.

Blossombs.

mockup

scroll voor meer info

Mooi voor jou, mooi voor de natuur

Mooi voor jou, mooi voor de natuur

Bij Blossombs houden wij van kleur en al helemaal van kleur in de natuur! En dat zou jij ook doen, als je wist hoe enorm belangrijk kleurrijke bloemen zijn voor het voortbestaan van onze aarde en al het leven daarop.
Want hoe meer bloemen, hoe meer voedsel er is voor de bijen, vlinders, en hommels.

Sociaal geproduceerd

Sociaal geproduceerd

Wij staan voor het produceren van producten in Nederland die worden gemaakt in kleine werkplaatsen die werkplekken biedt aan mensen die geen werk vinden in een regulier bedrijf, zoals langdurig werklozen en mensen met een verstandelijke, lichamelijke, psychische of andere beperking.

100% Dutch made

100% Dutch made

Wij staan voor het produceren van producten in Nederland. Dit zorgt voor een lage CO2 uitstoot en meer werkgelegenheid.

Natuurlijk

Natuurlijk

Wij staan voor het werken met producten die de natuur zelf produceerd. Zo hoeven er geen schadelijke stoffen toegevoegd te worden. 

Onze Missie

Onze Missie

Dat de bijen, vlinders en hommels het zwaar hebben door een tekort aan bloemen is ondertussen wel bekend. Wij zijn geschrokken van de bijen- en vlindersterfte in de wereld. Daar moeten we iets aan doen, vonden we.

Et voilà, zo ontstond Blossombs! Kleurrijke zaadbommetjes geproduceerd gemaakt met 100% natuurlijke ingrediënten en biologisch wilde bloemzaadjes.

Kleur geven aan de wereld werd een doelstelling, waarbij ‘mooi’  het thema is in alles wat we doen. Mooi voor de mens én mooi voor de natuur.

Gooi de Blossombs overal

Gooi de Blossombs overal

Gooi de Blossombs overal en geef kleur aan je eigen buurt: in je tuin, in een pot op je balkon, op een braakliggend stukje grond, kale berm of langs de sloot!
Het enige wat jij nog moet doen is wachten op een regenbui (of een gieter gebruiken) en de Blossombs doen de rest!

Benieuwd naar het aanbod en de prijzen, kijk dan op de website: https://www.blossombs.nl

Code inwisselen

Code inwisselen voor een merk? Dat kan!

Voucher bestellen

Heb je nog geen voucher? Bestel nu!