Duurzame cadeaukaarten

Duurzame geschenkbon

Duurzame geschenkbon: een betere wereld

Je bent ongetwijfeld op de hoogte van de huidige klimaatproblemen. De problemen zijn er al een tijdje, maar het is wel duidelijk geworden dat we niet veel tijd meer hebben. Daarom moeten we alle krachten bundelen en als mensheid samen bijdragen aan een beter klimaat en daarmee een betere wereld. Een verantwoordelijkheid die op iedereen zijn schouders rust. In de eerste plaats ligt er een verantwoordelijkheid bij de overheid. Die moet het goede voorbeeld stellen en burgers stimuleren om duurzamer te consumeren. Tegelijkertijd ligt er ook een verantwoordelijk bij bedrijven en uiteraard de consumenten zelf. Je kunt als consument of bedrijf een steentje bijdragen door een duurzame geschenkbon aan iemand te geven. In dit artikel gaan wij wat dieper in op de voordelen daarvan. Vervolgens bespreken we onze kracht en missie.

Duurzame geschenken bestellen: de voordelen

Duurzame geschenken bestellen is om meerdere redenen aan te raden. Aan de ene kant is het een leuk en origineel cadeau. In onze kapitalistische samenleving is het immers lastig om een origineel cadeau te geven, omdat veel mensen al veel producten hebben. Met een duurzame cadeaubon kom je dus origineel uit de hoek. Tegelijkertijd kun je daarmee je vrienden of familie stimuleren om duurzamer te consumeren. Veel mensen willen immers wel duurzaam consumeren, maar ze weten niet waar te beginnen. Of ze hebben er gewoon nooit echt over nagedacht. Wij proberen mensen op een positieve manier te overtuigen. Dat werkt namelijk beter. 

 

Duurzame geschenkbon kopen: onze kracht 

Een duurzame geschenkbon kopen is dus zeker aan te raden. De mensen achter de organisatie zijn allemaal gepassioneerd en willen op een positieve manier bijdragen aan een betere wereld. Wij willen de industrie stimuleren om milieuvriendelijker te worden. Ben jij een sociale ondernemer of een milieubewuste particulier? Dan zit je bij ons dus goed, want samen kunnen we zorgen voor die betere wereld. Alle producten zijn uiteraard circulair en fairtrade.