Duurzame cadeaukaarten

Duurzame kadobon

Duurzame kadobon: samen voor een beter klimaat

Het klimaat is er slecht aan toe. Om die reden moeten wij allemaal een steentje bijdragen aan een duurzame samenleving. Anders gaat het natuurlijk niet werken. De overheid heeft een verantwoordelijkheid om burgers te stimuleren duurzaam producten aan te kopen, maar tegelijkertijd moeten consumenten uiteraard zelf ook aan verantwoorde consumptie doen. Met een duurzame kadobon kun jij vrienden, familie of collega’s en relaties stimuleren om duurzamer producten aan te kopen. In deze tekst gaan wij eerst wat dieper in op de voordelen van een duurzame kadobon. In de laatste alinea bespreken wij onze kracht.

Duurzame kadobon bestellen: de voordelen

Een duurzame kadobon bestellen is om meerdere redenen voordelig. In de eerste plaats heb je daarmee een origineel cadeau voor een bepaalde gelegenheid. In deze welvarende tijden kan het immers lastig zijn om met een origineel cadeau aan te komen. Tegelijkertijd kun je daarmee ook iemand stimuleren om duurzamer te leven. Veel mensen willen weliswaar duurzamer leven, maar ze weten niet waar ze moeten beginnen. Met een cadeaubon kunnen ze allerlei duurzame producten kopen, zodat ze een beetje in aanraking komen met die duurzame wereld. Op een positieve manier stimuleren werkt immers altijd beter. Je kunt als particulier een kadobon kopen, maar het is ook mogelijk om ze als bedrijf aan te kopen. Dan kun je jouw collega’s en personeel ermee verrassen! 

 

Duurzame kadobon kopen: onze motivatie

De mensen achter Gift for Good zijn allemaal op een positieve manier gepassioneerd om bij te dragen aan een beter klimaat. Wij vinden het belangrijk om plastic uit de wereld te helpen en om bij te dragen aan een betere wereld. Daarnaast richten wij ons op fairtrade, gerecyclede en circulaire producten. Middels de cadeaubonnen proberen wij consumenten en bedrijven op een positieve manier kennis te laten maken met de wereld van duurzame producten. Producten die niet alleen goed zijn voor jou, maar ook voor een ander. Verantwoorde consumptie zorgt immers niet alleen voor een beter klimaat, maar ook voor een betere wereld voor de gehele mensheid. Een duurzaam kadobon kopen is dus zeker geen slecht idee!