Duurzame kados

Duurzame kados

Wanneer je op zoek bent naar duurzame kados, dan tref jij het. Je zit bij ons dan goed. Het gaat slecht met de wereld en ook met het klimaat. Verschillende onderzoeken tonen aan dat er nu echt iets moet gebeuren, want anders is het klimaat onherstelbaar aangetast. Iedereen moet dan ook een steentje bijdragen aan een beter klimaat en daarmee een betere wereld. De overheid heeft een rol en moet duurzaam handelen en dit ook stimuleren bij de bevolking. Daarnaast heb je als consument ook de verantwoordelijkheid om aan verantwoorde consumptie te doen. Een paar kleine veranderingen in je aankoopgedrag kunnen al een wereld van verschil maken. Wij verkopen duurzame kados en daarmee kun je mensen op een positieve manier stimuleren om duurzamer te consumeren.

Duurzaam kado

Een duurzaam kado bij ons bestellen brengt meerdere positieve punten met zich mee. Aan de ene kant heb je een leuk cadeau voor een gelegenheid. Het is in deze welvarende tijden lastig om met iets leuks op de proppen te komen. Dit cadeau is in de eerste plaats origineel en tegelijkertijd draagt het bij aan een betere wereld. Je stimuleert de ontvanger namelijk om duurzamer te leven. Veel mensen willen best duurzamer leven, maar ze hebben net dat ene zetje nodig. Dit kan juist dat zetje zijn. Je kunt als particulier cadeaubonnen bij ons aankopen, maar ook als bedrijf. Je kunt ze dan aan je werkgevers geven om zo het goede voorbeeld te stellen. 

 

Duurzame kados kopen 

Duurzame kados kopen via ons is dus zeker geen slecht idee. Maar wat is dan onze motivatie? Ons team is zeer gepassioneerd en wil op een positieve manier bijdragen aan een betere wereld. Een positieve aanpak werkt immers beter dan een negatieve benadering. Wij willen plastic de wereld uit. Bovendien willen wij dat fairtrade en circulaire consumptie wordt gestimuleerd. Een beter klimaat is immers niet alleen goed voor de wereld, maar ook voor mensen.