Kaerel Skincare

Kaerel.

mockup

scroll voor meer info

  Kaerel dares to care

  Kaerel dares to care

Crap free. Natuurlijk. No nonsense.
Dat was het idee toen Kaerel in 2017 in Utrecht het levenslicht zag. En dat idee is uitgewerkt en geproduceerd.
Kaerel maakt het mannen makkelijk om goed voor zichzelf én voor de natuur te zorgen. En dat doen we door krachtige, natuurlijke producten te maken, speciaal voor mannen.
Goed voor jou, goed voor de natuur.
Dat is onze missie.

Natuurlijk

Natuurlijk

Wij staan voor het werken met producten die de natuur zelf produceerd. Zo hoeven er geen schadelijke stoffen toegevoegd te worden. 

Wat betekent een verzorgingsproduct met natuurlijke ingrediënten nu eigenlijk precies?

Wat betekent een verzorgingsproduct met natuurlijke ingrediënten nu eigenlijk precies?

Dit betekent dat een verzorgingsproduct gemaakt is van ingrediënten die uit de natuur komen. Tijdens het groeien en bloeien en oogsten zijn de ingrediënten niet vervuilend voor de natuur.

Want ja, aardolie is ook een natuurlijk product. Maar het winnen van aardolie is een vervuilende activiteit. De meeste natuurlijke ingrediënten komen van planten, bloemen en zaden.

Wat is het voordeel van natuurlijke ingrediënten?
Voordat een ingrediënt wordt gebruikt in een verzorgingsproduct moet het eerst groeien en bloeien. Een plant, bloem of zaad heeft een belangrijke functie in de natuur, zoals het opnemen van CO2 en insecten. Eenmaal in de tube en op je lijf, is het product vriendelijker en milder voor je huid.

Na gebruik belandt 60% van de ingrediënten in je bloedbaan. Je lijf weet zich over het algemeen beter raad met natuurlijke ingrediënten dan met niet natuurlijke. Dus deze worden afgebroken en afgevoerd.

Eenmaal in het waterzuivering systeem zorgen de natuurlijke componenten voor het afbreken van de stoffen. Een stof uit de natuur wordt sneller herkend en afgebroken dan een niet natuurlijk ingrediënt. Heel logisch eigenlijk. Als je het ons vraagt, zijn dat heel veel voordelen.

Waarom heeft een goede verzorging voordelen?

Waarom heeft een goede verzorging voordelen?

Waarom heeft een goede verzorging voordelen?
De huid moet aardig wat doorstaan door de dag heen, zoals zon, regen, temperatuurverschil, harde wind, vervuilde lucht en natuurlijk scheren. Om al deze uitdagingen te lijf te kunnen gaan, moet je huid in een topconditie zijn. En een topconditie krijg je alleen door enige verzorging.

Na een nachtje stappen functioneer je de dag erna toch minder dan wanneer je op tijd naar bed bent gegaan en geen alcohol hebt gedronken. Een goede verzorging van de huid helpt de huid beter te functioneren, net als op tijd naar bed gaan.

En misschien denk je dat het voor je gezicht niet zoveel uitmaakt, maar de huid op je gezicht heeft het zwaarst te verduren, de huid van je gezicht heeft een enorme doorbloeding (de kleinste wondjes kunnen voor een bloedbad zorgen) en is relatief dun vergeleken met andere delen van je lichaam.

Benieuwd naar het aanbod en de prijzen, kijk dan op de website: https://www.kaerelskincare.com/

Code inwisselen

Code inwisselen voor een merk? Dat kan!

Voucher bestellen

Heb je nog geen voucher? Bestel nu!