Skin care for men crap free

Kaerel

Kaerel dares to care

Kaerel maakt het mannen makkelijk om goed voor zichzelf én voor de natuur te zorgen. En dat doen we door krachtige, natuurlijke producten te maken, speciaal voor mannen.
Goed voor jou, goed voor de natuur. We hebben shampoo & douchegel, aftershave balsem, gezichtscreme en deodorant. Maaar ook leuke giftsets. 

Benieuwd naar het aanbod, kijk dan op de website: www.kaerelskincare.com
Kaerel-producten zijn verkrijgbaar vanaf € 8,99.
Gratis verzending vanaf € 50,-.

Natuurlijk

Wij staan voor het werken met producten die de natuur zelf produceerd. Zo hoeven er geen schadelijke stoffen toegevoegd te worden.

Wat betekent dat eigenlijk precies?

Dit betekent dat een verzorgingsproduct gemaakt is van ingrediënten die uit de natuur komen. Tijdens het groeien en bloeien en oogsten zijn de ingrediënten niet vervuilend voor de natuur. Want ja, aardolie is ook een natuurlijk product. Maar het winnen van aardolie is een vervuilende activiteit. De meeste natuurlijke ingrediënten komen van planten, bloemen en zaden.

Waarom heeft een goede verzorging voordelen?

Waarom heeft een goede verzorging voordelen?
De huid moet aardig wat doorstaan door de dag heen, zoals zon, regen, temperatuurverschil, harde wind, vervuilde lucht en natuurlijk scheren. Om al deze uitdagingen te lijf te kunnen gaan, moet je huid in een topconditie zijn. En een topconditie krijg je alleen door enige verzorging.

Na een nachtje stappen functioneer je de dag erna toch minder dan wanneer je op tijd naar bed bent gegaan en geen alcohol hebt gedronken. Een goede verzorging van de huid helpt de huid beter te functioneren, net als op tijd naar bed gaan.

En misschien denk je dat het voor je gezicht niet zoveel uitmaakt, maar de huid op je gezicht heeft het zwaarst te verduren, de huid van je gezicht heeft een enorme doorbloeding (de kleinste wondjes kunnen voor een bloedbad zorgen) en is relatief dun vergeleken met andere delen van je lichaam.

Benieuwd naar het aanbod en de prijzen, kijk dan op de website: https://www.kaerelskincare.com/

Code inwisselen
voor een merk?
Dat kan!

Heb je nog geen
voucher?
Bestel nu!