Uitwisbaar notitieboek van steenpapier

MOYU.

mockup

scroll voor meer info

Het oneindige boekje

Het oneindige boekje

Het "oneindige" boekje
Wij geloven in kwaliteit. Alleen met de beste materialen, de duurzaamste oplossing en een functioneel product willen wij ons verhaal vertellen. Ieder MOYU boekje is tot wel 500x uit te wissen en te herschrijven.

Circulair

Circulair

Wij staan voor het produceren van producten die worden gemaakt van producten van afvalstromen. Deze worden opnieuw gebruikt om nieuwe producten van te maken. Het product kan als het zelf "afval" wordt weer gebruikt worden als grondstof voor een nieuw product. Er wordt dus niets genomen en niets achtergelaten.

Gerecycled

Gerecycled

Wij staan voor het produceren van producten welke gemaakt worden van materialen die anders als afval zouden worden beschouwd.

Nieuwe ecosystemen creëren

Nieuwe ecosystemen creëren

3 jaar geleden is MOYU opgericht uit liefde voor de natuur. Lees hier meer over ons verhaal!

Helaas heeft onze natuur het niet makkelijk en worden er elke minuut 40 voetbalvelden aan bomen gekapt. Wij vinden dat de vernietiging van deze belangrijke natuur moet stoppen.

Daarom planten wij, in samenwerking met Trees for Kenya, per aangeschaft MOYU boekje een boom. Zo creëren we nieuwe ecosystemen en dragen we bij aan de community in Kenya!

Wat is steenpapier?

Wat is steenpapier?

Steenpapier is het duurzame alternatief voor normaal "pulp" papier. Het is een duurzame ontwikkeling in een boom-vrije papiersoort die hoofdzakelijk bestaat uit gemalen steen (Calcium Carbonaat). Tijdens de productie van steenpapier worden er geen water en bleekmiddelen gebruikt, wat onder andere zorgt voor een 67% lagere CO2 uitstoot.

Benieuwd naar het aanbod en de prijzen, kijk dan op de website: https://www.moyu-notebooks.com

Code inwisselen

Code inwisselen voor een merk? Dat kan!

Voucher bestellen

Heb je nog geen voucher? Bestel nu!