Mvo cadeaus

Mvo cadeau

 Je bent ongetwijfeld bewust van de barmhartige toestand van ons klimaat. Het klimaat is aan het lijden en het is belangrijker dan ooit dat er wat aan wordt gedaan. Uiteraard heeft iedereen een verantwoordelijkheid als het gaat om een beter klimaat. In de eerste plaats moeten overheden natuurlijk duurzaam aan de slag gaan en dit stimuleren bij de burgers. Tegelijkertijd moeten bedrijven ook duurzamer worden. Veel bedrijven doen dit gelukkig al. Maar daarnaast ligt er uiteraard ook een grote verantwoordelijkheid bij de consument zelf. Ben jij zelf al verantwoord aan het consumeren, maar wil jij graag een vriend of familielid stimuleren om dit ook te doen? In dat geval kun je ervoor kiezen om een mvo cadeau te doen. Dit brengt namelijk meerdere positieve punten met zich mee en daar zullen we nu even wat dieper op ingaan.

Mvo cadeau

Een mvo cadeau is een bon waarmee de ontvanger allemaal leuke duurzame producten kan aankopen. Dit is in principe om twee redenen hartstikke leuk om te geven. Aan de ene kant is het leuk om geven, omdat het bijzonder origineel is. Het is een cadeau dat niet veel mensen krijgen bij gelegenheden. Tegelijkertijd is het een heel nuttig cadeau. Mensen gaan wellicht op een andere manier consumeren. Misschien wou een goede vriend van je al verantwoord consumeren, maar wist hij of zij niet waar te beginnen. Dan is dit een fijne introductie en wellicht iets voor de lange termijn. 

 

Mvo cadeaus kopen

Mvo cadeaus kopen doe je zeer gemakkelijk via onze website. Maar wat zijn dan precies onze drijfveren, vraag jij je misschien af. Welnu, aan de ene kant hechten wij veel waarde aan het klimaat en de mensheid. Wij willen graag plastic uit de wereld helpen. Ook willen we graag leven in een wereld met fairtrade en circulaire producten. We geloven in een positieve aanpak en vandaar dat wij leuke bonnen verkopen. Je kunt ze geven aan particulieren, maar ook bedrijven kunnen bonnen bij ons aankopen voor de werknemers. Op onze website vind jij meer informatie.