Circulaire sieraden

NoWa

gerecycled goud en zilver uit oude telefoons

We vallen er állemaal als een blok voor: mooie sieraden. Ze geven je outfit betekenis en persoonlijkheid. De duurzame sieraden van NoWa zijn speciaal ontworpen voor vrouwen die houden van tijdloze en minimalistische designs. 

Maar weet jij eigenlijk hoe ze gemaakt worden? Met een duurzame keuze zoals gerecycled goud en zilver kun je de vaak vreselijke omstandigheden omtrent mijnbouw vermijden. Veel beter voor mens en milieu.

Benieuwd naar het aanbod, kijk dan op de website: www.thisisnowa.com
NoWa-producten zijn verkrijgbaar vanaf € 16.95.
Gratis verzending vanaf € 50.-.

Circulair

Wij staan voor het produceren van producten die worden gemaakt van producten van afvalstromen. Deze worden opnieuw gebruikt om nieuwe producten van te maken. Het product kan als het zelf "afval" wordt weer gebruikt worden als grondstof voor een nieuw product. Er wordt dus niets genomen en niets achtergelaten.

Gerecycled

Wij staan voor het produceren van producten welke gemaakt worden van materialen die anders als afval zouden worden beschouwd.

100% Dutch made

Wij staan voor het produceren van producten in Nederland. Dit zorgt voor een lage CO2 uitstoot en meer werkgelegenheid.

Seeing the beauty in waste

Elk sieraad van NoWa wordt met de hand gemaakt en lokaal geproduceerd. Daarbij worden onze sieraden met liefde ingepakt door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

En voor elk sieraad dat wij verkopen worden ook weer afvaltelefoons ingezameld. Dus op deze manier kun jij ook bijdragen aan minder e-waste. Want wist je dat e-waste de snelst groeiende afvalstroom is ter wereld? Het groeit drie keer sneller dan die van plastic… Wist je dat we elk jaar zo’n 50 miljoen ton e-waste weggooien? Minstens 70% van deze berg e-waste belandt op de vuilnisbelt. Niet alleen zonde, maar ook nog eens heel erg slecht voor het milieu. Daarom maakt NoWa duurzame sieraden van puur goud en zilver, rechtstreeks gewonnen uit gerecyclede mobiele telefoons. Met jouw aankoop doe je niet alleen jezelf of je geliefde een plezier, maar óók de planeet. Voor elk sieraad dat wij verkopen worden er ook weer afvaltelefoons ingezameld. Zo maken we de cirkel rond.

Josette de Vroeg

Bijna iedereen op deze aarde heeft een mobiele telefoon. Het probleem is dat veel mensen niet weten dat hier waardevolle grondstoffen in zitten zoals goud en zilver. Daarom liggen er alleen al in Nederland miljoenen telefoons gewoon te verstoffen in lades. En daarbij gooien we elk jaar voor 27 miljoen euro aan goud in de prullenbak. Dat is hartstikke zonde!

Ik hoop dat we met NoWa mensen aanzetten tot nadenken en dat we meer gaan recyclen. Ik geloof niet in wijzen met vingertjes, maar in laten zien hoe het óók kan.

Benieuwd naar het aanbod en de prijzen, kijk dan op de website: https://www.nowasieraden.com/

Code inwisselen
voor een merk?
Dat kan!

Heb je nog geen
voucher?
Bestel nu!