The bag you carry tells a story, let it be a good one.

O My Bag

One bag at a time

Ontdek de wereld van O My Bag en shop ethisch gemaakte leren en vegan tassen en accessoires. We maken graag een positief verschil, door eerlijke geproduceerde tassen en accessoires te maken met respect voor mens en natuur. Onze collectie bestaat uit tijdloze designs die jaren meegaan.

Benieuwd naar het aanbod, kijk dan op de website: www.omybag.com
O My Bag producten zijn verkrijgbaar vanaf € 10,-.
Gratis verzending vanaf € 100,-.

Fairtrade

Wij staan voor een gezonde productieketen waarbij er een eerlijk salaris wordt betaald aan de mensen die het in het buitenland maken. Daarnaast wordt er gezorgd voor gezonde werkomstandigheden.

Natuurlijk

Wij staan voor het werken met producten die de natuur zelf produceerd. Zo hoeven er geen schadelijke stoffen toegevoegd te worden.

Let it be a good one!

Ons hoogwaardige leer worden gelooid zonder het gebruik van chroom. We kiezen ervoor om met natuurlijk gelooid leer te werken, niet alleen vanwege de veiligheid voor mens en milieu, maar ook omdat het onze producten hun natuurlijke kenmerkende uitstraling geeft.

Om tegemoet te komen aan onze klanten die ervoor kiezen om geen dierlijke producten te kopen, zijn we op zoek gegaan naar een alternatief voor leer. Appelleer is een duurzaam en milieuvriendelijk alternatief voor leer. 

Naast leer gebruiken we ook veel biologisch katoen als materiaal, voor de voering aan de binnenkant van onze tassen, de geweven banden, onze canvas producten en onze tote bags. Al het katoenen materiaal dat we gebruiken komt van Dibella India, een innovatieve organisatie gevestigd in het zuiden van India die onze waarden deelt, traceerbaarheid tot aan de boerderijniveau garandeert en er ook voor zorgt dat de katoenboeren een eerlijke prijs ontvangen.

While I change the world

Onze missie is om een positieve impact in de wereld te maken. De fabrieken in India die onze tassen produceren delen deze missie met ons. Naast handelsrelaties streven we ernaar om een positieve invloed uit te oefenen op de omringende gemeenschappen, de mensen en het klimaat. Daarom doneren we 1% van de jaarlijkse omzet van O My Bag aan projecten die zich richten op vrouwenemancipatie, onderwijs en milieuvriendelijke innovatie. Tot op heden hebben we al 15.464 levens positief beïnvloed met onze steun. Hieronder kunt u meer lezen over deze projecten.

Benieuwd naar het aanbod en de prijzen, kijk dan op de website: https://omybag.nl

Code inwisselen
voor een merk?
Dat kan!

Heb je nog geen
voucher?
Bestel nu!