O my Bag

O My Bag.

mockup

scroll voor meer info

Make wear a difference

Make wear a difference

O My Bag is een eco leren tassen en accessoire merk uit Nederland. We maken graag een positief verschil, door eerlijke geproduceerde tassen en accessoires te maken met respect voor mens en natuur. Onze collectie bestaat uit tijdloze designs die jaren meegaan

Fairtrade

Fairtrade

Wij staan voor een gezonde productieketen waarbij er een eerlijk salaris wordt betaald aan de mensen die het in het buitenland maken. Daarnaast wordt er gezorgd voor gezonde werkomstandigheden. 

Natuurlijk

Natuurlijk

Wij staan voor het werken met producten die de natuur zelf produceerd. Zo hoeven er geen schadelijke stoffen toegevoegd te worden. 

The bag you carry tells a story, let it be a good one.

The bag you carry tells a story, let it be a good one.

Bij O My Bag streven we ernaar een positief verschil te maken in de wereld. Dit verslag geeft alles weer waar we in 2020 aan hebben gewerkt. Kom meer te weten over onze ethische aanpak, de relaties met onze partnerfabrieken en ontdek hoe we onze ecologische voetafdruk laag houden. Ga met ons mee op onze weg naar duurzame mode.

Ecofriendly leer

Ecofriendly leer

Bij O My Bag kiezen we ervoor om te werken met natuurlijk gelooid leer van topkwaliteit. Vanwege de impact op het milieu geloven we dat leer nog steeds de meest duurzame optie is. In 2021 zullen we ons eerste veganistische leeralternatief introduceren, gemaakt van AppleSkin™. Onze producten van dierlijk leer en Apple Leather hebben unieke en individuele kwaliteiten, waardoor beide materialen als eco-lederopties worden gedefinieerd.

Benieuwd naar het aanbod en de prijzen, kijk dan op de website: https://omybag.nl

Code inwisselen

Code inwisselen voor een merk? Dat kan!

Voucher bestellen

Heb je nog geen voucher? Bestel nu!