From waste to wonderful

RESCUED.

mockup

scroll voor meer info

From waste to wonderful

From waste to wonderful

Look at the world through positive eyes and you’ll see treasures everywhere…
Dat is hoe wij RESCUED-ontwerpen creëren. Wij transformeren restmaterialen in originele home & livingproducten. Verrassend, met een goed verhaal en soms als limited edition krijgen de RESCUED creaties een nieuw leven met zichtbare sporen van het oude leven.

Met veel passie vervaardigd door mensen met een uitdaging tot de arbeidsmarkt.

Circulair

Circulair

Wij staan voor het produceren van producten die worden gemaakt van producten van afvalstromen. Deze worden opnieuw gebruikt om nieuwe producten van te maken. Het product kan als het zelf "afval" wordt weer gebruikt worden als grondstof voor een nieuw product. Er wordt dus niets genomen en niets achtergelaten.

Gerecycled

Gerecycled

Wij staan voor het produceren van producten welke gemaakt worden van materialen die anders als afval zouden worden beschouwd.

Sociaal geproduceerd

Sociaal geproduceerd

Wij staan voor het produceren van producten in Nederland die worden gemaakt in kleine werkplaatsen die werkplekken biedt aan mensen die geen werk vinden in een regulier bedrijf, zoals langdurig werklozen en mensen met een verstandelijke, lichamelijke, psychische of andere beperking.

100% Dutch made

100% Dutch made

Wij staan voor het produceren van producten in Nederland. Dit zorgt voor een lage CO2 uitstoot en meer werkgelegenheid.

USED, LOVED AND RESCUED

USED, LOVED AND RESCUED

Het Nederlandse label RESCUED draagt een steentje bij om de afvalberg te verkleinen door voornamelijk gebruik te maken van gebruikte materialen. Zij gaan hierbij uit van beschikbare grondstoffen. Alle producten worden met de hand gemaakt door mensen met een lichamelijke of geestelijke beperking, op deze manier geven zij hen een zinvolle dagbesteding en zodoende een eervol podium.

UNIEKE PRODUCTEN VOOR UNIEKE MENSEN

UNIEKE PRODUCTEN VOOR UNIEKE MENSEN

Wij willen de ruimdenkende, de levensgenieter met oog voor vindingrijkheid bedienen. Met een persoonlijke stijl en mening. Voor deze mensen creëert RESCUED! producten met een persoonlijkheid. Buitengewoon, maar toegankelijk (en betaalbaar).

Benieuwd naar het aanbod en de prijzen, kijk dan op de website: https://www.rescued.nl

Code inwisselen

Code inwisselen voor een merk? Dat kan!

Voucher bestellen

Heb je nog geen voucher? Bestel nu!