From waste to wonderful

RESCUED

To wonderful

Look at the world through positive eyes and you’ll see treasures everywhere…

Dat is hoe RESCUED ontwerpen gecreeerd worden. Restmaterialen worden getransformeerd in originele home & livingproducten. Verrassend, met een goed verhaal en soms als limited edition, krijgen de RESCUED creaties een nieuw leven met zichtbare sporen van het oude leven.
Met veel passie vervaardigd door mensen met een uitdaging tot de arbeidsmarkt.

Benieuwd naar het aanbod, kijk dan op de website: www.rescued.nl
RESCUED producten zijn verkrijgbaar vanaf € 3,95.
Gratis verzending vanaf € 75,-.

Circulair

Wij staan voor het produceren van producten die worden gemaakt van producten van afvalstromen. Deze worden opnieuw gebruikt om nieuwe producten van te maken. Het product kan als het zelf "afval" wordt weer gebruikt worden als grondstof voor een nieuw product. Er wordt dus niets genomen en niets achtergelaten.

Gerecycled

Wij staan voor het produceren van producten welke gemaakt worden van materialen die anders als afval zouden worden beschouwd.

Sociaal geproduceerd

Wij staan voor het produceren van producten in Nederland die worden gemaakt in kleine werkplaatsen die werkplekken biedt aan mensen die geen werk vinden in een regulier bedrijf, zoals langdurig werklozen en mensen met een verstandelijke, lichamelijke, psychische of andere beperking.

100% Dutch made

Wij staan voor het produceren van producten in Nederland. Dit zorgt voor een lage CO2 uitstoot en meer werkgelegenheid.

& Rescued

Of het nu goed of slecht is, de voorbijgaande decennia laten allemaal indrukken achter op de ontwikkeling van design. Als we allemaal ons steentje bijdragen, zal het merk van onze generatie niet alleen positief worden beoordeeld, maar ook worden geprezen om de aandacht voor het milieu. Het Nederlandse label RESCUED draagt bij aan beide. Het gebruikt voornamelijk gebruikte materialen en gebruikt verbeeldingskracht en verfijnde vaardigheden om elk materiaal te upcyclen tot een ontwerp dat een rijke toevoeging is aan het huis.

Met een uniek verhaal

Met ons product koop je niet iets gewoons, maar een stukje geschiedenis. Die ene kleine imperfectie kenmerkt een RESCUED product. Het vertelt je iets over het leven dat het product heeft geleid voordat jij het ontmoette. Daarom vertellen de namen van de producten en de bijbehorende productbeschrijvingen je altijd iets over de herkomst van het product. Dit was ik. En dit ben ik nu.

Benieuwd naar het aanbod en de prijzen, kijk dan op de website: https://www.rescued.nl

Code inwisselen
voor een merk?
Dat kan!

Heb je nog geen
voucher?
Bestel nu!