DUURZAME KOFFIEBEKERS, BIO BIDONS, WATERFLESSEN, LUNCHARTIKELEN ÉN KOELTASSEN De beste geschenken om te geven of te krijgen!

Retulp

Onze missie draait om bewustwording en actie.

Schone oceanen en drinkwater voor iedereen.

Onze missie draait om bewustwording en actie. We willen dat mensen actief single-use plastics verminderen en dat iedereen wereldwijd toegang heeft tot veilig drinkwater. Samen met Stichting Made Blue zorgen wij voor blijvende impact door waterschaarste tegen te gaan. Per verkochte drinkfles wordt er water gedoneerd aan derdewereldlanden, zodat er altijd iemand met je meedrinkt.

Dit maakt Retulp producten goed voor jezelf, een ander en de planeet.
Benieuwd naar het aanbod en de prijzen, kijk dan op de website: https://shop.retulp.nl/ 
Retulp-producten zijn verkrijgbaar vanaf € 9,99.
Gratis verzending vanaf € 40,-.

Gerecycled

Wij staan voor het produceren van producten welke gemaakt worden van materialen die anders als afval zouden worden beschouwd.

Voor jezelf - voor een ander - voor de planeet

Voor jezelf - Onze stijlvolle flessen zijn BPA-vrij, makkelijk schoon te maken en beschikbaar in diverse maten en kleuren. Er is altijd een fles die bij jou past.

Voor een ander - Voor elke verkochte fles doneren we 1.000 keer de inhoud aan drinkwater via Made Blue. Dit betekent minder plastic flessen en schoon drinkwater voor iedereen.

Voor de planeet - Als business supporter van het Wereld Natuur Fonds zetten wij ons in voor een plasticvrije zee. Klanten van Retulp investeren direct in een wereld met schone oceanen.

Waarom Kiezen voor Retulp?

Met onze herbruikbare waterflessen en koffiebekers draag je bij aan een schonere planeet. Retulp producten zijn gemaakt van duurzame materialen, zoals recyclebaar roestvrijstaal, suikerriet en bamboe. Wij geloven dat recycling een deel van de oplossing is, maar dat voorkomen de echte oplossing is. Samen maken we een verschil. Reuse, Reduce, Retulp.

Benieuwd naar het aanbod en de prijzen, kijk dan op de website: https://shop.retulp.nl/

Code inwisselen
voor een merk?
Dat kan!

Heb je nog geen
voucher?
Bestel nu!