Milieuvriendelijke en plasticvrije verzorgingsproducten

The Bamboovement

Natuurlijke Producten

The Bamboovement is opgericht in Amsterdam om natuurlijke en plasticvrije producten te creëren en aan te bieden die onze wereld niet schaden. Ze zijn gemaakt om mensen over de hele wereld te verbinden en te inspireren, resulterend in een oplossing voor de plastic crisis. Geniet van duurzame, milieuvriendelijke en plasticvrije producten zonder in te leveren op kwaliteit. Plant tegelijkertijd een boom met iedere bestelling.

Benieuwd naar het aanbod, kijk dan op de website: www.bamboovement.com
Bamboovement producten zijn verkrijgbaar vanaf € 1,99.
Gratis verzending vanaf € 30.-.

Circulair

Wij staan voor het produceren van producten die worden gemaakt van producten van afvalstromen. Deze worden opnieuw gebruikt om nieuwe producten van te maken. Het product kan als het zelf "afval" wordt weer gebruikt worden als grondstof voor een nieuw product. Er wordt dus niets genomen en niets achtergelaten.

Gerecycled

Wij staan voor het produceren van producten welke gemaakt worden van materialen die anders als afval zouden worden beschouwd.

Natuurlijk

Wij staan voor het werken met producten die de natuur zelf produceerd. Zo hoeven er geen schadelijke stoffen toegevoegd te worden.

Ons verhaal

Wij zijn het beu om stranden bedekt met plastic te zien. Wij hebben er genoeg van om nóg een video te zien van een schildpad of dolfijn die stikt in plastic. Ons verhaal is een resultaat van dit soort confrontaties. Ze motiveren ons om onze missie na te jagen – voorkomen dat er in 2050 meer plastic dan vis in de oceanen ronddrijft.

The Bamboovement is opgericht om voorgoed een oplossing te bieden voor de plastic crisis. Hoe? Door het aanbieden van hoogwaardige duurzame alternatieven die onze aarde niet schaden maar weer een stukje schoner maken. Samen met een groep gelijkgestemden werken wij elke dag aan innovatieve ideeën om plastic de wereld uit te helpen.

Hoe het begon

Zoals velen van zijn generatie, voelde Joshua van den Hurk, oprichter van Bamboovement, zich al jong een wereldburger. En zo besloot hij in 2014 om voor een jaar de wereld rond te trekken. Onze zeeën en oceanen trokken aan hem, daarom vond je hem vooral aan de kust. Het liefst op een surfplank of met een duikfles op zijn rug.

Tijdens een trip naar Indonesië ontmoette hij Simon. Een Indonesische man die zijn eigen restaurant uit bamboe heeft gebouwd nadat hij had geleerd hoe sterk, behendig en duurzaam bamboe is. Enkele jaren later gingen Simon en hij samenwerken. In zijn workshop produceerde hij bamboe rietjes. Nadat ze een plan hadden opgezet om plastic rietjes te vervangen was The Bamboovement geboren.

Benieuwd naar het aanbod en de prijzen, kijk dan op de website: https://www.thebamboovement.com

Code inwisselen
voor een merk?
Dat kan!

Heb je nog geen
voucher?
Bestel nu!