Zakelijk kerst cadeau

Zakelijk kerst cadeau

Zoek jij een zakelijk kerst cadeau en ben jij begaan met het klimaat? Dat is natuurlijk logisch, want het gaat slecht met het klimaat en we moeten allemaal bijdragen aan een betere wereld. De verantwoordelijkheid ligt aan de ene kant bij de overheid, maar uiteraard ook bij bedrijven. En de consumenten moet je natuurlijk ook niet vergeten. De consument is immers de grootste groep en wanneer zij verantwoorder gaan consumeren, dan heeft dit veel positieve effecten op een beter klimaat.

Zakelijke kerst cadeaus

Zakelijke kerst cadeaus zijn bij ons duurzaam. Je kunt ze als bedrijf inkopen en dan aan je werknemers geven. Met het geld kunnen ze vervolgens duurzame producten aankopen en dat is een fijn uitgangspunt. Op die manier geef je niet alleen een leuk cadeau, maar je geeft tegelijkertijd een duurzaam cadeau. Iets waar ze echt iets aan hebben. Tegelijkertijd heb je natuurlijk ook de mogelijkheid om als particulier bij ons duurzame kadobonnen aan te kopen. Dit kan bijvoorbeeld leuk zijn om te geven bij verschillende aangelegenheden. 

 

Zakelijke kerst cadeaus kopen

Bij ons zakelijke kerst cadeaus kopen is dus zeker geen slecht idee. Als organisatie dragen wij het klimaat een warm hart toe en wij trachten op een positieve manier bij te dragen aan een betere wereld. Wij willen plastic graag uit de wereld helpen en vinden het tegelijkertijd ook belangrijk dat circulaire producten aankopen gestimuleerd wordt. Ook hechten wij veel waarde aan fairtrade.