Ge-upcyclede producten van glasafval

Pottle

Niet zonder reden

Wij geloven dat het leven draait om vooruitgang. Hoe we daaraan werken? Door glazen flessen te upcyclen naar nieuwe, toffe producten.
Dat doen wij niet zonder reden. Want wij zien glas niet meer als afval, maar als nieuwe grondstof.
De sociale werkplaats van Pottle, waar alle producten met veel aandacht worden gemaakt, verwelkomt iedereen, ongeacht hun achtergrond. Dit omdat we geloven dat diversiteit een bron van kracht is en iedereen een plek op de arbeidsmarkt verdient. Een inclusieve omgeving is essentieel voor ons bij Pottle, waarin we elkaars verschillen omarmen en benutten. 

Benieuwd naar het aanbod, kijk dan op de website: www.pottle.nl
Pottle producten zijn verkrijgbaar vanaf € 1,25.

Gerecycled

Wij staan voor het produceren van producten welke gemaakt worden van materialen die anders als afval zouden worden beschouwd.

Sociaal geproduceerd

Wij staan voor het produceren van producten in Nederland die worden gemaakt in kleine werkplaatsen die werkplekken biedt aan mensen die geen werk vinden in een regulier bedrijf, zoals langdurig werklozen en mensen met een verstandelijke, lichamelijke, psychische of andere beperking.

100% Dutch made

Wij staan voor het produceren van producten in Nederland. Dit zorgt voor een lage CO2 uitstoot en meer werkgelegenheid.

Onze helden, de makers

Binnen onze gehaaste maatschappij kan het zijn dat je niet voldoet aan het ‘perfecte plaatje’. Met een laag zelfbeeld of andere problemen ontstaat afstand tot de arbeidsmarkt.

Zonde! Want door anders naar onze helden te kijken zien we juist mogelijkheden en potentie. Tijd, liefde en oprechte aandacht zijn schaars geworden, maar als je dit investeert groeit iedereen én krijg je er heel veel voor terug. De uniekste vragen, nooit een dubbele agenda en elke dag een nieuw avontuur.

En ja, dan kan het zomaar zijn dat je lunch op dinsdagmiddag bestaat uit een frikandelbroodje met een smoothie. Dat compenseert elkaar zo mooi.

Imperfectie is juist sexy

Bij Pottle werken kansrijke mensen die het in hun leven lastig hebben (gehad). Zo zijn we naast een sociale werkplaats ook een ontmoetingsplek, waar je samen, maar ook individueel weer gestimuleerd wordt om jezelf te zijn.

Op die manier verbreden we de wereld van onze helden, terwijl we de afvalketen verkleinen. De producten die dat oplevert zijn niet allemaal gelijk, maar dat hoeft ook niet. We omarmen liever imperfectie, terwijl we met onze CO2-reductie en waterbesparing de feiten voor ons laten spreken. 

Met Pottle willen we perspectief veranderen. Dat betekent aan de ene kant keuzevrijheid op de arbeidsmarkt. Waarbij ook andere bedrijven onze vernieuwde manier van werken herkennen én implementeren.

Zo kunnen helden zoals die van ons niet alleen aan de slag bij de dagbesteding, maar echt meedoen. Of dat nou als automonteur, in de horeca of totaal ergens anders is.

Glas is meer dan afval
Ook willen we dat glas door de gemiddelde Nederlander niet meer direct geassocieerd wordt met afval. En als dat betekent dat er straks bijvoorbeeld statiegeld op wijnflessen komt, omdat iedereen ziet hoe waardevol ze zijn?

Ja, dan is ons businessmodel verleden tijd en gaan we failliet. Reden om een fles wijn open te trekken, als je het ons vraagt.

Benieuwd naar het aanbod en de prijzen, kijk dan op de website: https://www.pottle.nl

Code inwisselen
voor een merk?
Dat kan!

Heb je nog geen
voucher?
Bestel nu!