Goed doen voelt goed

Blooms out of the Box

Verrassend anders

Bij Blooms out of the Box bestel je verschillende super leuke planten. Droogbloemen, planten die de lucht zuiveren of die kerstsfeer brengen. En weet je wat het slimme is? De verzendverpakking is óók de plantenbak met ingebouwd waterreservoir. Dankzij dit 3-in-1 ontwerp geniet je lange tijd van frisse, groene planten die maar één keer per maand water nodig hebben. Er kan namelijk 1,8 liter water onderin de BloomsBox. De planten nemen dit water op wanneer ze dorst hebben. Simpeler kan niet. Dus ook mensen zónder groene vingers genieten maandenlang van dit geschenk.

Benieuwd naar het aanbod, kijk dan op de website: www.bloomsoutofthebox.nl
Blooms-producten zijn verkrijgbaar vanaf € 22.27 (ex BTW)

Sociaal geproduceerd

Wij staan voor het produceren van producten in Nederland die worden gemaakt in kleine werkplaatsen die werkplekken biedt aan mensen die geen werk vinden in een regulier bedrijf, zoals langdurig werklozen en mensen met een verstandelijke, lichamelijke, psychische of andere beperking.

100% Dutch made

Wij staan voor het produceren van producten in Nederland. Dit zorgt voor een lage CO2 uitstoot en meer werkgelegenheid.

Natuurlijk

Wij staan voor het werken met producten die de natuur zelf produceerd. Zo hoeven er geen schadelijke stoffen toegevoegd te worden.

Duurzaamheid zit in het DNA

Blooms out of the Box vond dat het versturen van planten en bloemen wel een oppepper kon gebruiken. Qua creativiteit én duurzaamheid. Dat is de missie met Blooms out of the Box.  Sinds de start in 2018 is het aanbod flink uitgebreid; hiermee wordt er altijd rekening gehouden met de 3 merkpijlers groen, gezond en genieten. Naast de beststeller met 2 of 3 luchtzuiverende planten zijn er nu ook BloomsBoxen met kruiden, kerstboompjes, droogbloemen of complete giftsets. Kies jij ervoor om een BloomsBox te bestellen? Dan geven wij je een digitaal schouderklopje. Ook jij draagt dan bij aan een groene, duurzame wereld.

Goed doen voelt goed

We durven met recht te zeggen dat we er alles aan doen om de BloomsBox als een echt duurzaam geschenk aan te bieden. En dat niet alleen, als maatschappelijk betrokken bedrijf werken we samen met sociale werkplaatsen. Daarmee bieden we mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een gezonde en betekenisvolle werkomgeving. We vinden het fijn om hen weer te laten opbloeien. We geloven dat een BloomsBox niet alleen een leuk relatiegeschenk is om te krijgen, het straalt ook af op jouw organisatie.

Benieuwd naar het aanbod en de prijzen, kijk dan op de website: https://www.bloomsoutofthebox.nl/collections/gift-for-good-bloomsboxen

Code inwisselen
voor een merk?
Dat kan!

Heb je nog geen
voucher?
Bestel nu!