Goed doen voelt goed

Blooms out of the Box.

mockup

scroll voor meer info

Make a natural impression

Make a natural impression

Bij Blooms out of the Box bestel je verschillende super leuke planten. Droogbloemen, planten die de lucht zuiveren of die kerstsfeer brengen. En weet je wat het slimme is? De verzendverpakking is óók de plantenbak met ingebouwd waterreservoir. Dankzij dit 3-in-1 ontwerp geniet je lange tijd van frisse, groene planten die maar één keer per maand water nodig hebben. Er kan namelijk 1,8 liter water onderin de BloomsBox. De planten nemen dit water op wanneer ze dorst hebben. Simpeler kan niet. Dus ook mensen zónder groene vingers genieten maandenlang van dit geschenk.

Sociaal geproduceerd

Sociaal geproduceerd

Wij staan voor het produceren van producten in Nederland die worden gemaakt in kleine werkplaatsen die werkplekken biedt aan mensen die geen werk vinden in een regulier bedrijf, zoals langdurig werklozen en mensen met een verstandelijke, lichamelijke, psychische of andere beperking.

100% Dutch made

100% Dutch made

Wij staan voor het produceren van producten in Nederland. Dit zorgt voor een lage CO2 uitstoot en meer werkgelegenheid.

Natuurlijk

Natuurlijk

Wij staan voor het werken met producten die de natuur zelf produceerd. Zo hoeven er geen schadelijke stoffen toegevoegd te worden. 

Goed doen voelt goed

Goed doen voelt goed

Blooms out of the Box vindt het belangrijk bij te dragen aan een groenere en socialere wereld. Ze zijn een social enterprise en werken met mensen met een beperking tot de arbeidsmarkt. De BloomsBox is een door en door duurzaam geschenk, van de materialen tot en met de planten die lang staan.

Duurzaamheid zit in het DNA

Duurzaamheid zit in het DNA

Blooms out of the Box vond dat het versturen van planten en bloemen wel een oppepper kon gebruiken. Qua creativiteit én duurzaamheid. Dat is de missie met Blooms out of the Box.  Sinds de start in 2018 is het aanbod flink uitgebreid; hiermee wordt er altijd rekening gehouden met de 3 merkpijlers groen, gezond en genieten. Naast de beststeller met 2 of 3 luchtzuiverende planten zijn er nu ook BloomsBoxen met kruiden, kerstboompjes, droogbloemen of complete giftsets. Kies jij ervoor om een BloomsBox te bestellen? Dan geven wij je een digitaal schouderklopje. Ook jij draagt dan bij aan een groene, duurzame wereld.

Benieuwd naar het aanbod en de prijzen, kijk dan op de website: https://www.bloomsoutofthebox.nl/collections/gift-for-good-bloomsboxen

Code inwisselen

Code inwisselen voor een merk? Dat kan!

Voucher bestellen

Heb je nog geen voucher? Bestel nu!