Sociaal en duurzaam tot in elke vezel

i-did

Vilt van gerecycled textiel

Wij begeleiden mensen naar werk én ruimen beetje bij beetje de textiel afvalberg op! Onze tassen & accessoires zijn gemaakt van vilt dat bestaat uit oude gerecyclede (bedrijfs)kleding. Al onze viltkleuren hebben een bijzonder verhaal en unieke afkomst. Zo hebben we mooi blauw vilt van oude KLM kleding, wit vilt van oude ziekenhuiskleding en sprookjesachtig geel vilt gemaakt van oude Efteling bedrijfskleding.

Benieuwd naar het aanbod, kijk dan op de website: www.i-did.nl
i-did producten zijn verkrijgbaar vanaf € 4,00.
Gratis verzending vanaf € 60,-.

Circulair

Wij staan voor het produceren van producten die worden gemaakt van producten van afvalstromen. Deze worden opnieuw gebruikt om nieuwe producten van te maken. Het product kan als het zelf "afval" wordt weer gebruikt worden als grondstof voor een nieuw product. Er wordt dus niets genomen en niets achtergelaten.

Gerecycled

Wij staan voor het produceren van producten welke gemaakt worden van materialen die anders als afval zouden worden beschouwd.

Sociaal geproduceerd

Wij staan voor het produceren van producten in Nederland die worden gemaakt in kleine werkplaatsen die werkplekken biedt aan mensen die geen werk vinden in een regulier bedrijf, zoals langdurig werklozen en mensen met een verstandelijke, lichamelijke, psychische of andere beperking.

100% Dutch made

Wij staan voor het produceren van producten in Nederland. Dit zorgt voor een lage CO2 uitstoot en meer werkgelegenheid.

Duurzaam design

Onze tassen en accessoires worden zorgvuldig ontworpen door onze designer. Hier wordt niet alleen gekeken naar hoe mooi een product is, maar ook of dit product lang mee kan gaan. Hierdoor is niet alleen ons materiaal duurzaam, maar ook de producten zelf. Onze tassen en accessoires worden gemaakt in onze ateliers. Hier begeleiden we mensen, die lang niet of nog nooit gewerkt hebben, naar duurzaam werk.

​In elk product zie je de oorsprong van het textiel terug. Zo zie je bijvoorbeeld bij de kleur Defence Desert af en toe nog een klein stukje groene stof van oud leger textiel. Je hebt dus een duurzaam product in handen met een geschiedenis en een bijzonder verhaal.

Maximale impact!

De mensen die nooit of lang niet hebben gewerkt worden bij ons intensief begeleid en gecoacht. Door middel van werk zetten wij in op de ontwikkeling van werknemersvaardigheden. Tegelijk ruimen wij de textielberg op. Dat doen we door van oud textiel – zoals bedrijfskleding of consumenten kleding – vilt te maken. In onze ateliers werken deelnemers zelfstandig mee om van vilt prachtige tassen, interieur en accessoires te produceren. Oh en als sociale onderneming gaan wij alleen voor maximale duurzame en sociale impact. Winst investeren wij volledig in onze missie. Voor ons een logische keuze om een mooiere wereld te creëren.

Benieuwd naar het aanbod en de prijzen, kijk dan op de website: https://www.i-did.nl

Code inwisselen
voor een merk?
Dat kan!

Heb je nog geen
voucher?
Bestel nu!