Stichting ZOdiEZiJN

Mooi door Mij

Het verhaal van de maker

De musthave producten van ‘Mooi door mij’ doen niet alleen hun naam eer aan. Naast mooi zijn, vertellen ze ook allemaal een verhaal. Het verhaal van de maker. Iemand met een (verstandelijke) beperking die, door het maken van de producten, waardering krijgt voor zijn of haar werk. De maker, die daardoor groeit en vooral heel blij is. Op elk product heeft de maker zijn eigen naam gezet. 

De producten die de makers creeëren zijn echte musthaves. Van eigen design notitieboekjes en wenskaarten tot originele zeepjes en (wens)kaarsen. 

Benieuwd naar het aanbod, kijk dan op de website: www.mooidoormij.nl
Mooi door mij producten zijn verkrijgbaar vanaf € 5.95.
Gratis verzending vanaf € 50.-.

Sociaal geproduceerd

Wij staan voor het produceren van producten in Nederland die worden gemaakt in kleine werkplaatsen die werkplekken biedt aan mensen die geen werk vinden in een regulier bedrijf, zoals langdurig werklozen en mensen met een verstandelijke, lichamelijke, psychische of andere beperking.

100% Dutch made

Wij staan voor het produceren van producten in Nederland. Dit zorgt voor een lage CO2 uitstoot en meer werkgelegenheid.

Daar draait het om

Hen een zinvolle bijdrage laten leveren aan zinvolle producten. Het is onze basis. Hier is het label ‘Mooi door mij’ voor ontwikkeld.  

Want waardering krijgen voor geleverd werk, dat wil toch iedereen? Elk mens wil plezier hebben in zijn of haar werk. Iedereen wil blij zijn. Zo simpel is het.
‍Hoe zorg je ervoor dat iedereen een bijdrage kan leveren aan een product? Bijvoorbeeld dat ook iemand die blind of slechtziend is mee kan werken aan het maken van de gebaksschoteltjes? Dat ook zij, juist zij, blij worden… 

‍HALIT (32 jaar, slechtziend)
Sinds drie jaar werkt Halit met heel veel plezier bij de Utrechtse sociale onderneming ‘echtWaar’. Zijn motto? “Iedereen heeft wel iets in het leven dat anders is. Maar iedereen kan nieuwe dingen leren.”

ZOdIEZiJN

Stichting ZOdIEZiJN is een landelijke onafhankelijke stichting die design en commercie koppelt aan dagbesteding voor mensen met een (verstandelijke) beperking.

Ieder mens heeft waarde voor de maatschappij. Waardering krijgen voor geleverd werk laat een mens groeien. Zinvolle producten maken is daarvoor de basis. Daar is het label Mooi door mij voor ontwikkeld. Originele en inspirerende musthaves met een a-merkstatus.

Benieuwd naar het aanbod en de prijzen, kijk dan op de website: https://www.mooidoormij.nl/

Code inwisselen
voor een merk?
Dat kan!

Heb je nog geen
voucher?
Bestel nu!