Samen zorgen voor een betere wereld

With a touch of Rose

die bovendien heerlijk zacht aanvoelt.

With a touch of Rose heeft eerlijke producten om te slapen en voor onderweg.
Producten met zorg gemaakt van kwaliteitskatoen, die bovendien heerlijk zacht aanvoelt. Fijn voor je kleintje. Bovendien zijn de producten vaak multifunctioneel en lekker lang bruikbaar.

Benieuwd naar het aanbod, kijk dan op de website: www.withatouchofrose.nl
With a touch of Rose producten zijn verkrijgbaar vanaf € 10,95.
Gratis verzending vanaf € 50,-.

Fairtrade

Wij staan voor een gezonde productieketen waarbij er een eerlijk salaris wordt betaald aan de mensen die het in het buitenland maken. Daarnaast wordt er gezorgd voor gezonde werkomstandigheden.

Sociaal geproduceerd

Wij staan voor het produceren van producten in Nederland die worden gemaakt in kleine werkplaatsen die werkplekken biedt aan mensen die geen werk vinden in een regulier bedrijf, zoals langdurig werklozen en mensen met een verstandelijke, lichamelijke, psychische of andere beperking.

Natuurlijk

Wij staan voor het werken met producten die de natuur zelf produceerd. Zo hoeven er geen schadelijke stoffen toegevoegd te worden.

zijn onze toekomst

Niet alleen de beste zorg nu, maar we willen ze ook in een goede wereld achterlaten. Daarom worden onze producten met de grootste zorg ontworpen en geproduceerd. De kwaliteit van ons katoen is de basis, gevolgd door een goede verwerking en weving. Het resultaat vind je onder andere terug in onze draagdoek. Want ook al is dit een rekbare draagdoek, de stof is steviger dan de gemiddelde rekbare draagdoek.

De zorg voor onze kinderen staat centraal in onze ontwerpen. De elastieken in de taille van onze slaapzakken zorgen er bijvoorbeeld voor dat onze slaapzakken goed blijven zitten. Verder zijn onze boerendoeken extra groot, zodat ze goed op de schouder van de ouder blijven zitten.

Onze producten gaan ook lang mee, omdat ze multifunctioneel zijn. Onze snuggle star is bijvoorbeeld een boerendoekje, een slabbetje, een knuffel en een fopspeendoekje. Onze deken kan ook gebruikt worden van de wieg tot de bank. En tot slot is onze luieropbergzak ook heel handig om speelgoed in op te bergen.

voor een betere wereld.

Inderdaad samen, dat is waar “With a touch of Rose” voor staat. Op het moment dat jij iets koopt, dan zorg jij ervoor dat iedereen in de keten op de goede manier, dus met respect voor mens en milieu kan blijven werken. En Anne-Rose, oprichtster van With a touch of Rose, heeft daar slechts haar “touch” aan gegeven.

Benieuwd naar het aanbod en de prijzen, kijk dan op de website: https://withatouchofrose.nl/

Code inwisselen
voor een merk?
Dat kan!

Heb je nog geen
voucher?
Bestel nu!