Laten we samen zorgen voor een betere wereld.

With a touch of Rose.

mockup

scroll voor meer info

Producten met zorg gemaakt van kwaliteitskatoen, die bovendien heerlijk zacht aanvoelt.

Producten met zorg gemaakt van kwaliteitskatoen, die bovendien heerlijk zacht aanvoelt.

With a touch of Rose heeft eerlijke producten om te slapen en voor onderweg.
Producten met zorg gemaakt van kwaliteitskatoen, die bovendien heerlijk zacht aanvoelt. Fijn voor je kleintje. Bovendien zijn de producten vaak multifunctioneel en lekker lang bruikbaar.

Fairtrade

Fairtrade

Wij staan voor een gezonde productieketen waarbij er een eerlijk salaris wordt betaald aan de mensen die het in het buitenland maken. Daarnaast wordt er gezorgd voor gezonde werkomstandigheden. 

Sociaal geproduceerd

Sociaal geproduceerd

Wij staan voor het produceren van producten in Nederland die worden gemaakt in kleine werkplaatsen die werkplekken biedt aan mensen die geen werk vinden in een regulier bedrijf, zoals langdurig werklozen en mensen met een verstandelijke, lichamelijke, psychische of andere beperking.

Natuurlijk

Natuurlijk

Wij staan voor het werken met producten die de natuur zelf produceerd. Zo hoeven er geen schadelijke stoffen toegevoegd te worden. 

Onze kinderen zijn onze toekomst en we willen het beste voor onze kinderen.

Onze filosofie: Onze kinderen zijn onze toekomst en we willen het beste voor onze kinderen. Niet alleen de beste zorg nu, maar we willen ze ook in een goede wereld achterlaten. Daarom worden onze producten met de grootste zorg ontworpen en geproduceerd.

Laten we samen zorgen voor een betere wereld.

Inderdaad samen, dat is waar “With a touch of Rose” voor staat. Op het moment dat jij iets koopt, dan zorg jij ervoor dat iedereen in de keten op de goede manier, dus met respect voor mens en milieu kan blijven werken. En Anne-Rose, oprichtster van With a touch of Rose, heeft daar slechts haar “touch” aan gegeven.

Benieuwd naar het aanbod en de prijzen, kijk dan op de website: https://withatouchofrose.nl/

Code inwisselen

Code inwisselen voor een merk? Dat kan!

Voucher bestellen

Heb je nog geen voucher? Bestel nu!